Top 10 PlayStation 5 games - maart 2022 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 PlayStation 5 games – maart 2022

Wil je weten welke PS5 games nu populair zijn? Check dan snel onze top 10 PlayStation 5 games van de maand maart! Wat speel jij nu op de PlayStation?

Top 10 PlayStation 5 games

Dit zijn de 10 populairste PlayStation 5 games van dit moment:

10. Watch Dogs Legion – Standard Edition

Watch Dogs Legion staat deze maand op de tiende plek in de top 10 PlayStation 5 games. De game speelt zich af in Londen, waar de stad wordt gerund als een politiestaat. De hackersgroep Dedsec verzet zich tegen de slechte overheid en wil verandering brengen. Als speler heb jij controle over de leden van Dedsec en kan je met allerlei burgers de strijd met de staat aan gaan.

Bekijk hieronder de trailer van Watch Dogs Legion:

9. Metro Exodus – Complete Edition

De negende plek in de top 10 PlayStation 5 games van de maand maart ligt in de handen van Metro Exodus. Dit is een survival horror game in de vorm van een first-person shooter. Het spel is tevens de opvolger van Metro: Last Light. Het spel speelt zich af in de voormalige Russische federatie en Kazachstan en je moet het opnemen tegen gemuteerde monsters en vijandige mensen.

Bekijk hieronder de trailer van Metro Exodus:

8. Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart staat op de achtste plek in de top 10 PlayStation 5 games van deze maand. In de game neem je het op tegen een kwaadaardige keizer uit een andere dimensie. Je staat er gelukkig niet alleen voor, want je krijgt onder meer hulp van de robot Lombax.

Bekijk hieronder de trailer van Ratchet & Clank: Rift Apart:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij de populairste games van 2021?

7. Lost Judgment

Lost Judgment staat op de zevende plek in de top 10 PlayStation 5 games van dit moment. Het spel is een vervolg op de game Judgment uit 2018 en focust op de privé detective Takayuki Yagami, die een onderzoek doet naar een crimineel die zowel wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag – heel actueel dus – en van moord. Kan jij dit moordmysterie oplossen?

Bekijk hieronder de trailer van Lost Judgment:

6. Jurassic World Evolution 2

Op de zesde plek in de top 10 PlayStation 5 games van de maand maart staat Jurassic World Evolution 2. De naam zegt het al een beetje, maar dit spel draait om dinosauriërs. In de game moet je een themapark bouwen met dino's en hopelijk lukt dat je beter dan in de films!

Bekijk hieronder de trailer van Jurassic World Evolution:

5. Assassin's Creed Valhalla

De vijfde plek van de top 10 PlayStation 5 games van deze maand is veroverd door Assassin's Creed Valhalla. De game speelt zich af in Groot-Brittannië 873 na Christus, en focust zich op de invasie van de Vikingen. In het spel kruip je in de huid van de Viking Eivor. In het spel probeer je Engeland te veroveren, maar moet je het ook nog opnemen tegen de Tempeliers Orde.

Bekijk hieronder de trailer van Assassin's Creed Valhalla:

4. Fornite The Last Laugh Bundle

De vierde plek van deze top 10 is een beetje apart, want hier staat geen game maar een bundel. De Fortnite The Last Laugh Bundle bevat namelijk een voucher voor de game Fornite met 11 verschillende in game items. De Joker – van Batman – skin staat hierbij centraal.

Bekijk hieronder de items van de Fortnite The Last Laugh Bundle:

Bekijk ook:
Top 10 populairste games van 2021

3. Yuoni – Sunset Edition

Yuoni staat op de derde plek in de top 10 PlayStation 5 games van de maand maart. Dit is een first-person horror game die zich afspeelt in het jaar 1990 in Japan. Je speelt als basisscholier Ai, die dodelijke kinderspelletjes moet spelen met monsters uit een andere dimensie. En die kan je maar beter niet verliezen…

Bekijk hieronder de trailer van Yuoni:

2. FIFA 22

Voetbal is dé favoriete sport van de meeste Nederlanders, dus het is niet zo gek dat dé voetbalgame het ook goed doet hier. FIFA 22 staat op de tweede plek in de top 10 PlayStation 5 games van deze maand. In het spel kan je alleen – of met vrienden of onbekende mensen – voetbalpotjes spelen. Zo hoef je niet naar buiten om te voetballen.

Bekijk hieronder de trailer van FIFA 22: 

1. Elden Ring

Elden Ring is dé game van dit moment en staat op de eerste plek in de top 10 PlayStation 5 games van de maand maart. De game is ontzettend goed ontvangen en dus is het ook niet verrassend dat het nu massaal wordt gespeeld. In het spel reis je naar de Lands Between als een Tarnished. Je gaat opzoek naar de stukjes van de Elden Ring, om zo de Elden Lord te worden. Dat is geen gemakkelijke taak, want de stukken zijn in het bezit van krachtige mythische figuren. En die geven ze niet zomaar af.

Bekijk hieronder de trailer van Elden Ring:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.