Top 10 leukste sportquizzen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 leukste sportquizzen

Ben je een echte sportfan en houd je zelf ook wel van een spelletje? Test je kennis dan in een van onze sportquizzen!

Op Trending.nl delen we regelmatig een leuke quiz in de categorie sport, en hieronder zetten we de top 10 leukste sportquizzen van de website voor je op een rij:

1. Quiz: Wat weet je van Max Verstappen?

Het sportmoment van 2021 was natuurlijk toen Max Verstappen in Abu Dhabi voor het eerst wereldkampioen werd. Veel Nederlanders en Formule 1 fans zullen dat nooit meer vergeten, maar wat weet je eigenlijk nog meer van de kersverse wereldkampioen? In de Max Verstappen quiz kan je testen of je een echte fan bent van de Formule 1 kampioen!

Ken je ook de collega's van Verstappen? Dan kan je ook deze quiz ook even proberen, waarin je tien Formule 1 coureurs moet herkennen aan de hand van één foto.

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van F1-kampioen Max Verstappen?

2. Quiz: Welke voetballer zie je hier?

Ben jij een echte voetbalfan en kijk je alle topwedstrijden? Dan moet deze quiz waarin je de beste voetballers ter wereld moet proberen te herkennen geen probleem voor je zijn! Daarnaast hebben we ook een Memphis Quiz, Messi Quiz en Ronaldo Quiz.

Bekijk ook:
Quiz: Welke voetballer zie je hier?

3. Quiz: Met welke sport verbrand je meer calorieën?

Veel mensen sporten omdat ze het leuk vinden, maar andere mensen gaan weer actief aan de slag omdat ze calorieën willen verbranden. Weet jij welke sport je het beste kan doen om veel calorieën te verbranden? Dan is dit de quiz voor jou!

Bekijk ook:
Quiz: Met welke sport verbrand je meer calorieën?

4. Quiz: Wat weet je van tennis?

Op Trending.nl hebben we ook heel wat quizzen over tennis gepubliceerd. Zo hebben we onder meer een Novak Djokovic quiz, Rafael Nadal quiz en Roger Federer quiz. Ook kan je je kennis over Kiki Bertens testen. En daarnaast kan je ook je tennis testen van de grote Grand Slam toernooien Wimbledon en de Australian Open. Genoeg te doen voor de tennisliefhebbers dus!

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van Rafael Nadal?

5. Quiz: Wat weet je van darts?

Voor fans van darts hebben we ook een leuke quiz gemaakt. Deze quiz moet wel lukken als je het regelmatig op televisie kijkt, of als je het zelf speelt!

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van darts?

6. Quiz: Wat weet je van de Nederlandse topvoetbalclubs?

In Nederland zijn er ook heel wat fans van Ajax, PSV en Feyenoord te vinden en voor die mensen hebben we ook een paar quizzen gemaakt. Test je kennis in de Ajax quiz, de PSV quiz of in de Feyenoord quiz.

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van Ajax?

7. Quiz: Wat weet je van Rico Verhoeven?

Vorig jaar kenden we meerdere Nederlandse sportsuccessen, want ook Rico Verhoeven liet zijn dat hij nog steeds de beste kickbokser ter wereld is. Heb jij die wedstrijd toen ook gezien? Dan moet deze quiz een makkie voor je zijn!

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van Rico Verhoeven?

8. Quiz: Wat weet je van de Nederlandse Olympische kampioenen?

Nederland weet op de Olympische Spelen ook vaak goed te scoren, maar ken je alle Nederlandse topprestaties nog? In deze quiz testen we je kennis van de hoogtepunten van alle Olympische Zomerspelen. En in deze quiz testen we je kennis van de Olympische Zomerspelen in 2021 in Tokio.

Bekijk ook:
Olympische Spelen quiz: wat weet jij van de Nederlandse hoogtepunten op de Zomerspelen?

9. Quiz: Wat weet je van de Elfstedentocht?

Het is alweer heel lang geleden sinds de laatste editie van de Elfstedentocht. Het is nog maar de vraag of we die ooit nog mogen meemaken, maar wat weet je eigenlijk van dit iconische schaatstoernooi? Test je kennis in onze Elfstedentocht quiz.

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de Elfstedentocht?

10. Poll: Welke sport doe jij het liefste?

Het is je vast al opgevallen dat deze top 10 sportquizzen iets meer dan 10 quizzen telt, dus daarom hebben we als laatste geen quiz maar een poll. Hierin mag je aangeven wat jouw favoriete sporten zijn! Welke sport kies jij?

Bekijk ook:
Sporttest: Welke sport kies jij?

Wat vond jij de leukste sportquiz? Laat het weten door hieronder een reactie achter te laten. Heb je zelf nog een suggestie voor een leuke (sport)quiz? Dan kan je dat hieronder ook laten weten!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.