Overal internet met MiFi 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Overal internet met MiFi

Thuis hebben we het comfort van een snelle wifiverbinding. Maar eens daarbuiten begint de zoektocht naar een goede hotspot. En die willen we graag snel en stabiel, en liefst ook nog eens betrouwbaar. En dat kan al eens lastig zijn, want een openbaar wifinetwerk is niet altijd even veilig. Bovendien hebben de meeste gratis hotspots restricties ingebouwd en is het streamen van muziek of films via bijvoorbeeld Spotify of Netflix vaak niet te doen of zelfs onmogelijk.

Met mobiel wifi, of kortweg MiFi, zijn die problemen helemaal van de baan. Binnen het bereik van een telefoonmast heb je overal internet, en dat voor meerdere apparaten tegelijkertijd! Het enige dat je nodig hebt is een MiFi router een 4G simkaart. Door de simkaart in de router te plaatsen wordt het internetsignaal van het mobiele netwerk opgepikt en naar verschillende toestellen gestuurd, zoals een tablet, smartphone, laptop, etc. En zo creëer je je eigen hotspot. Snel, veilig en zonder restricties.

Ideaal voor onderweg of op vakantie

Dankzij het compacte formaat van een MiFi router past hij gemakkelijk in je tas of broekzak. Je neemt hem dus overal mee naartoe, en zo kan je internetten waar en wanneer je maar wil!

Bekijk ook:
Waarom de Segway Navimow i108e de slimste robotmaaier op de markt is

Op vakantie is je eigen mobiele netwerk een zaligheid. Want het betekent dat je niet meer op zoek moet naar veel te trage hotelverbindingen. Je eigen netwerk zit namelijk in je broekzak. Zelfs op een wifi-loze camping kan je voortaan vlot internetten.

En ook voor onderweg is MiFi geweldig. Op de trein bijvoorbeeld, waar de snelheid van het netwerk niet echt bepaald iets is om over naar huis te schrijven. Als treinpendelaar geraak je op het lokale netwerk vaak niet verder dan wat mails checken en enkele webpagina’s bekijken. Maar met een MiFi router zijn die frustraties verleden tijd. Want vanaf nu kan je probleemloos grote bestanden downloaden, voer je met gemak een videochat en hou je zelfs zonder onderbrekingen een Netflixmarathon.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Je bent altijd verbonden met een betrouwbaar netwerk en dus niet meer afhankelijk van de lokale, vaak onveilige wifinetwerken.
  • Je kunt met meerdere apparaten tegelijk het internet op.
  • Je kunt gemakkelijk bestanden uitwisselen tussen de verschillende apparaten.
  • De batterij gaat lekker lang mee en is eenvoudig op te laden via je laptop of powerbank.
  • Geen financiële verrassingen achteraf dankzij de afschaffing van de roaming-tarieven. Je databundels zoals die in België en Nederland gelden, gelden nu ook in andere EU-landen. (kijk hier in welke landen je gratis kan roamen)
Bekijk ook:
Ervaar het gemak van draadloze toegang met de Nuki Smart Lock 4.0 Pro

Daarenboven zijn eenvoudige MiFi routers helemaal niet duur. Voor particulier gebruik zijn er modellen op de markt vanaf €60. Dat zijn perfecte instapmodellen voor wie onderweg of op vakantie online wil gaan. Het kan zelfs zijn dat je er eentje gratis van je provider krijgt wanneer je een nieuw abonnement afsluit. En ook het gebruik is met deze eenvoudige modellen verbazend simpel: je hoeft alleen maar de simkaart in de router te steken en verbinding te maken, dat is alles.

Kortom, altijd en overal online zijn is met MiFi makkelijker dan ooit, en dus zeker het overwegen waard!

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.