in , ,

Wist jij dat er 10 miljoen bacteriën in een glas water zitten?

lightfieldstudios© / 123rf.com

Water is heel vuil. Maar de meeste mensen staan hier helemaal niet bij stil. Zij slikken hierbij een hoop boosdoeners in. De vraag is: Wat is ertegen te doen?

NOERDEN heeft daar een antwoord op. De LIZ! De geïnnoveerde Smart Bottle die zichzelf schoonmaakt! NOERDEN is een bedrijf dat zich Smart Devices ontwerpt. NOERDEN houdt van innovatie en zij kwamen er op een doodgewone werkdag ergens achter. Het hele kantoor stond vol met plastic flesjes en vieze koffiemokken! Alle werknemers voelden zich genoodzaakt om hier een eind aan te maken. Door het bestuderen van hygiëne en drinkgewoontes is het LIZ project gestart. Na 6 maanden is LIZ eindelijk klaar voor productie!

Hoe vernietigt de LIZ 10 miljoen bacteriën?

De Smart-Bottle zorgt met een simpele 2 tikjes op een knopje ervoor dat 99.9% van schadelijke virussen en geur-veroorzakende bacteriën vernietigd worden. Dit gebeurt door middel van UV-C licht sterilisatie. Dit breekt het DNA van de bacteriën af. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over smetvrees!

Bekijk ook:
Langzaam internet thuis? Zo kun je het oplossen!

Nooit meer uitgedroogd

Een menselijk lichaam heeft 1.5 liter water nodig om gezond te blijven op een dag. Veel mensen hebben hoge druk en stress. Zij komen er niet aan toe om te blijven drinken. De LIZ heeft hiervoor een oplossing. Elke 2 uur zal de Smart-Bottle je eraan herinneren om te drinken. Dit gebeurt met een knipperlicht! Op deze manier kan je met gemak heel de dag gehydrateerd blijven. Zo blijf je zeker productief!

75% van mensen die actief bezig zijn, zijn uitgedroogd zonder dat zij het weten. De LIZ lost dit ook op. Het LIZ flesje en is een stuk lichter dan de huidige Smart Bottles op de markt. Hierdoor is hij overal mee naartoe te nemen! Het dopje is anti-lek dus hij kan mee in je tas zonder problemen.

Een bakkie koffie? Neem het mee, warm en wel!

De LIZ heeft ook een ingebouwd systeem die temperaturen op orde houdt. Warme drankjes zoals koffie en thee kunnen heerlijk warm gehouden voor 12 uur. En koude drankjes kunnen koud worden gehouden voor een periode van wel 24 uur! Druk 1 keer op de dop om te zien wat de temperatuur is van je drankje.

Bekijk ook:
8 antwoorden op vragen, die je altijd had willen stellen

Eco-vriendelijkheid hoort tevens bij de Smart Bottle. Elke uur worden er 60 miljoen plastic flesjes op de wereld verkocht. NOERDEN wilt door middel van de LIZ een grote stap zetten tegen de groei van plastic afval. Het ontwerp van de LIZ is duurzaam, robuust en vrij van zware metalen. De dop is van duurzaam plastic en de fles is gemaakt van roestvrij staal.

De LIZ Bottle van NOERDEN zorgt al en al voor een gezond drankje, zonder kans op schadelijke bacteriën of virussen. Uitdrogen gebeurt voordat je het weet, en vanaf nu kan de Smart-Bottle je dorst onderscheppen. Waar is jouw LIZ Bottle?

Geschreven door Quinten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Overal internet met MiFi

Demonstraties tegen het controversiële wetsvoorstel van China