in

LG werkt aan smartphone met draaibaar scherm

De verkoop van het toestel start dit jaar

kantver© / 123rf.com

Voorlopig lijken smartphones nog niet uit geïnnoveerd. LG werkt namelijk aan een bijzondere smartphone, die moet beschikken over een draaiend scherm. Dit jaar moet het toestel nog in de schappen liggen.

De smartphone, die ook wel de naam “LG Wing” krijgt, is een nieuw soort toestel met een scherm dat een kwartslag gedraaid kan worden. Het hoofdscherm krijgt een 6,8 inch scherm met eronder een vierkant scherm van 4.0 inch. Dit schermt kan dienen als toetsenbord, maar ook zou op het onderste scherm tools kunnen worden weergeven voor fotobewerking.

5G en 64MP triple camera

Naast het bijzondere design zal de smartphone ook krachtig presteren. Zo zal de LG Wing worden voorzien van een Qualcomm-processor uit de snapdragon 7XX-serie. Daarnaast is er 5G-ondersteuning en een trippel-camera aanwezig met 64MP hoofdsensor.

Galaxy Z Flip

Smartphonefabrikanten lijken dit jaar helemaal los te gaan met het re-designen van hun producten. Eerder dit jaar lanceerde Samsung al de Galaxy Z Flip, deze smartphone beschikt over een opklapbaar scherm. De smartphone was een succes en was overal binnen no time uitverkocht. Deze telefoon werd in maart maar liefst 230.000 keer wereldwijd verkocht. Ook Motorola is te vinden binnen deze niche markt met de Motorolola Razr.

Bekijk ook:
Deze spelletjes kun je tijdens een online Team meeting doen!

Verwacht wordt dat de LG Wing in het najaar uitkomt.

Bekijk ook:

Geschreven door Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

trein ongeluk

Botsing tussen trein en landbouwkar – Machinist overleden, twee passagiers gewond

Manchester United klaagt makers Football Manager aan