LG werkt aan smartphone met draaibaar scherm 12
kantver© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

LG werkt aan smartphone met draaibaar scherm

Voorlopig lijken smartphones nog niet uit geïnnoveerd. LG werkt namelijk aan een bijzondere smartphone, die moet beschikken over een draaiend scherm. Dit jaar moet het toestel nog in de schappen liggen.

De smartphone, die ook wel de naam “LG Wing” krijgt, is een nieuw soort toestel met een scherm dat een kwartslag gedraaid kan worden. Het hoofdscherm krijgt een 6,8 inch scherm met eronder een vierkant scherm van 4.0 inch. Dit schermt kan dienen als toetsenbord, maar ook zou op het onderste scherm tools kunnen worden weergeven voor fotobewerking.

5G en 64MP triple camera

Naast het bijzondere design zal de smartphone ook krachtig presteren. Zo zal de LG Wing worden voorzien van een Qualcomm-processor uit de snapdragon 7XX-serie. Daarnaast is er 5G-ondersteuning en een trippel-camera aanwezig met 64MP hoofdsensor.

Galaxy Z Flip

Smartphonefabrikanten lijken dit jaar helemaal los te gaan met het re-designen van hun producten. Eerder dit jaar lanceerde Samsung al de Galaxy Z Flip, deze smartphone beschikt over een opklapbaar scherm. De smartphone was een succes en was overal binnen no time uitverkocht. Deze telefoon werd in maart maar liefst 230.000 keer wereldwijd verkocht. Ook Motorola is te vinden binnen deze niche markt met de Motorolola Razr.

Bekijk ook:
Samsung VS15A6031R1 - Jet 60 Turbo - Steelstofzuiger review

Verwacht wordt dat de LG Wing in het najaar uitkomt.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.