magnetron
Saved Read later
Deel dit bericht

Internet gaat stuk om video met geheime magnetronfunctie

Ze zeggen dat het grootste gedeelte van de aarde nog niet is ontdekt, maar de meeste mensen hebben de geheimen van hun eigen keuken om te ontrafelen. Er gaat op dit moment een video viraal op internet waarop een magnetronfunctie is te zien die 99 procent van de wereld nog niet weet. Die 1% die dat wel weet is de 40-jarige Dustin Hadley, onze held van de dag.

Geheime magnetronfunctie

Dustin Hadley deelde onlangs een video op Instagram dat inmiddels ruim 1,2 miljoen keer is bekeken. Waarschijnlijk herkennen jullie de situatie waarin de magnetron piept als hij klaar is, en dat dit geluid het hele huis wakker maakt als je ‘s nachts na een avond in de kroeg besluit om het bord eten op te warmen die je vrouw voor jou in de koelkast heeft gezet. Dat gepiep lijkt om 03:00 ‘s nachts een heel stuk harder.

Waarschijnlijk open je het deurtje van het apparaat op de laatste seconde, zodat jouw honger niet het hele huis wakker maakt. Dit is echter niet meer nodig door de functie die onze superheld Dustin heeft ontdekt. We weten niet hoe hij dit heeft uitgevonden, maar de meest geniale uitvindingen worden per toeval ontdekt, dus dat zal in dit geval niet anders zijn.

Bekijk ook:
Review: Google Nest Thermostaat V3 Premium - Slim, duurzaam en kostenbesparend

magnetron

Geen piep meer uit je magnetron

Het is namelijk zo dat er geen piep te horen is als je de nummer 2-knop voor vijf seconden ingedrukt houdt. Hij heeft de geheime functie op zijn Instagram-account gedeeld, waarna er een storm van verbaasde reactie op gang kwam. Blijkbaar wist de hele wereld niet van deze geheime magnetronfunctie af, want de video is inmiddels ruim een miljoen keer bekeken.

Reacties zoals ‘middernachtsnacks zullen niet meer gehoord worden’ en ‘Werkte bij mij.. Nu popcorn om 1 uur ‘s nachts zonder de hond wakker te maken’ zijn te lezen bij het bericht. Zou er ook een functie bestaan die het geluid van het openen- en sluiten van het deurtje dempt? We gaan de bovenstaande functie zeker proberen, we blijven er speciaal voor wakker en hebben geïnvesteerd in een magnetronmaaltijd.

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.