Hoe gaat het met Ali-B?
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe is het eigenlijk met Ali-B?

Het jaar 2022 gaat om verschillende redenen de geschiedenisboeken in. Zo stond januari werkelijk bol van alle nieuwsberichten. Het schandaal rondom The Voice staat waarschijnlijk bij iedereen in het geheugen gegrift. Na verschillende geruchten werd bekend gemaakt dat Marco Borsato, Jeroen Rietbergen én Ali-B in verband werden gebracht met grensoverschrijdend gedrag. In de veelbesproken aflevering van BOOS werden deze feiten aan het licht gebracht en kregen verschillende slachtoffers het woord.

Nu we een flinke tijd verder zijn, horen we vrij weinig over alle drie de heren. Hoe zou het nu zijn met oud-jurylid Ali-B?

Ali-B van de aardbodem verdwenen

Voor wie het schandaal rondom The Voice heeft gemist, heeft waarschijnlijk al die tijd liggen slapen. Begin januari werd mediawereld volledig op zijn kop gezet door verschillende geruchten over de populaire talentenjacht. In de aflevering van BNN BOOS – die op 20 januari 2022 verscheen – werden schokkende gebeurtenissen besproken.

Op 15 januari – enkele dagen voor de uitzending – werd er aangifte van verkrachting gedaan tegen de rapper en diezelfde dag plaatste hij nog een statement op zijn Instagram-account. Hierin verklaarde hij dat hij “100 procent overtuigd is van zijn onschuld”. Op de dag van de uitzending plaatste Ali opnieuw een statement en hierin zegt hij dat hij de verhalen “schokkend” vindt.

Dit geschreven statement was het laatst geplaatste bericht op Instagram, want vanaf dat moment lijkt de rapper van de aardbodem verdwenen te zijn. Het nieuws wat daarop volgt, bestaat vooral uit gemaakte foto’s, video’s én geruchten.

Enkele keren gespot

In de maanden die daarop volgen is Ali-B nog enkele keren gespot en doen verschillende geruchten de ronde. Zo zou de rapper direct na de aantijgingen gevlucht zijn naar het buitenland.

Volgens een spion van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, heeft de rapper een stuk land in Marokko gekocht. Ook zou hij plannen hebben om hier permanent naartoe te verhuizen. Van een bevestiging is het nog niet gekomen. Dit nieuws heeft ze gedeeld in een video, op haar eigen YouTube-kanaal. Ook deelde Coldeweijer in februari videobeelden van de rapper, in Dubai. Deze beelden waren opnieuw opgenomen door één van haar spionnen.

Kortgeleden is Ali weer gespot in Nederland. Yvonne meldde in haar Instagram Stories dat de rapper gezien zou zijn in de Ikea, zonder vermomming. Of dit een definitieve terugkeer betekent, dat is niet bekend. Wel heeft hij nog verschillende werkzaamheden lopen in Nederland – waaronder zijn eigen platenlabel.

Bekijk ook:
How long does famous last: wat gebeurde met rapper G-Eazy?

Recent nieuws

Hoe het nu is met Ali-B? Afgezien van een aantal opduikende foto’s en video’s, is er niet veel bekend hierover. Inmiddels staan er drie aangiftes tegen de rapper en is het OM nog steeds bezig om een zaak op te bouwen. Ook zou hij recentelijk in de studio zijn gedoken om nieuwe muziek op te nemen, maar dat heeft zijn manager en vrouw Berghje Kommers tot nu toe niet bevestigt.

En voor de oplettende journaal-kijker: Ali-B werd voorafgaand aan de WK-wedstrijd Marokko tegen Spanje vastgelegd, samen met Najib Amhali

4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.