in ,

Coen Swijnenberg weer te horen op Radio 538

Voorlopig zal Coen Swijnenberg alleen op donderdag te horen zijn

coen en sander show

De afgelopen maanden is het stil geweest rondom radio-dj Coen Swijnenberg. Hij zat grotendeels thuis door een burn-out. Langzaam maar zeker keert hij weer volledig terug op de radio. Begin deze maand kregen we al te horen dat zijn eigen radio zender Swijnenstal de eerste plek zou zijn waar hij het werk zou oppakken. Vandaag heeft hij zich weer bij zijn collega Sander Lantinga gevoegd in de studio van Radio 538.

Coen & Sander Show

Natuurlijk werd hij met open armen ontvangen op het nummer ‘The Boys Are Back In Town‘ van Thin Lizzy. De studio werd ook versierd met vlaggetjes. De dj laat zelf weten dat het goed voelt, en dat het niet anders voelt dan normaal. Hij was erg zenuwachtig om weer terug te keren. Hij vroeg zich onder andere af of hij het nog wel kon. Coen zal in eerste alleen op de donderdagen te horen zijn. Hij hoopt snel weer vier dagen dagen per week te kunnen draaien.

Bekijk ook:
Avondklok in Frankrijk ook op oudejaarsavond geldig

De burn-out van Coen

Sinds november 2019 zit Coen thuis met een burn-out. Hij gaf zelf aan dat zijn batterij leeg was, en dat zijn lichaam aan de noodrem aan het trekken was. Sindsdien heeft hij een pauze genomen om zichzelf de nodige rust te geven en te herstellen. Sander heeft sindsdien de Coen & Sander Show zonder zijn maatje moeten draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.