coen en sander show
Saved Read later
Deel dit bericht

Coen Swijnenberg weer te horen op Radio 538

De afgelopen maanden is het stil geweest rondom radio-dj Coen Swijnenberg. Hij zat grotendeels thuis door een burn-out. Langzaam maar zeker keert hij weer volledig terug op de radio. Begin deze maand kregen we al te horen dat zijn eigen radio zender Swijnenstal de eerste plek zou zijn waar hij het werk zou oppakken. Vandaag heeft hij zich weer bij zijn collega Sander Lantinga gevoegd in de studio van Radio 538.

Coen & Sander Show

Natuurlijk werd hij met open armen ontvangen op het nummer ‘The Boys Are Back In Town‘ van Thin Lizzy. De studio werd ook versierd met vlaggetjes. De dj laat zelf weten dat het goed voelt, en dat het niet anders voelt dan normaal. Hij was erg zenuwachtig om weer terug te keren. Hij vroeg zich onder andere af of hij het nog wel kon. Coen zal in eerste alleen op de donderdagen te horen zijn. Hij hoopt snel weer vier dagen dagen per week te kunnen draaien.

Bekijk ook:
Icon of the Seas: een drijvend pretpark van 1 miljard dollar

De burn-out van Coen

Sinds november 2019 zit Coen thuis met een burn-out. Hij gaf zelf aan dat zijn batterij leeg was, en dat zijn lichaam aan de noodrem aan het trekken was. Sindsdien heeft hij een pauze genomen om zichzelf de nodige rust te geven en te herstellen. Sander heeft sindsdien de Coen & Sander Show zonder zijn maatje moeten draaien.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

830

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.