Dit kunnen we verwachten van IOS 16 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit kunnen we verwachten van IOS 16

Apple heeft een preview vrijgegeven van de nieuwe update, IOS16. Welke features kan je verwachten en wanneer is de update beschikbaar? lees het snel hieronder!

Een persoonlijker toegangsscherm

Je krijgt in IOS16 ook de mogelijkheid om je toegangsscherm te personaliseren. Dit kan je doen met achtergronden en nieuwe lettertypes. Daarnaast kunnen we bij deze update ook widgets toevoegen op het beginscherm. Je kan widgets van het weer, agenda, datum, tijdzones, wekkers en nog veel meer toevoegen. Ook kan je straks live activiteiten volgen op je beginscherm zoals bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd of hoe laat je eten komt. Je hoeft je iPhone dus niet meer te ontgrendelen om deze activiteiten te volgen.

Meer opties in ‘Focus'

Bij de nieuwe update kan je straks meerdere soorten ‘focussen' maken. Zo kan je instellen per soort of je wel of geen berichten van bepaalde personen of apps krijgt. Hiermee kan je makkelijk tijdens werk berichten in de familie groepsapp uitzetten en collega's aan laten staan. Ook kan je via deze functie mails die je afleiden tijdelijk niet laten zien, zo kan je je focussen op werk of juist je gezin.

Bekijk ook:
Bose Quiet Comfort 35 serie II review

Foutje: berichten verwijderen en aanpassen

In de app ‘berichten' van Apple kan je binnenkort zelf berichten aanpassen en verwijderen kort nadat je ze hebt verzonden. Mocht je ooit dus een foutje maken in je bericht dan kan je het meteen aanpassen of verwijderen.

Wie kan IOS16 downloaden?

De nieuwe update is niet voor iedere iPhone te downloaden. Apple staat erom bekend om elk jaar een paar iPhones niet mee te laten doen met de update. Dit jaar komt er een einde voor de iPhone 7 en ouder, zij kunnen nog wel functioneren met de oude updates. Alle iPhones vanaf de iPhone 8 doen mee en kunnen binnenkort genieten van een nieuwe update.

IOS16 release

De verwachting is dat de iPhone 14 op 14 september 2022 wordt aangekondigd.  De presentatie datum voor de update is mogelijk dinsdag 13 september 2022. Het is de verwachting dat de update dan een week later te downloaden is voor het publiek.

Bekijk ook:
SpaceX: dit is de waarde van het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk

Wil je weten welke features we nog meer kunnen verwachten in september? Bekijk dan hier de preview van Apple.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Selena Amber Van der Tholen

Hi, mijn naam is Selena en ik ben student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben graag bezig met fashion, beauty, lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik ook een passie voor fitness en synchroonzwemmen. Naast schrijven heb ik ook een grote interesse in fotografie en film.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.