Je vriendin op een leuke manier verrassen? Vijf leuke ideeën op een rijtje! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Je vriendin op een leuke manier verrassen? Vijf leuke ideeën op een rijtje!

Het leven is een feest; je hoeft alleen maar zelf de slingers op te hangen. Dit gezegde klinkt wellicht als een cliché, maar het is wel de waarheid. Het leven heeft veel te bieden, maar je moet dit dan wel met beide handen aangrijpen.

Hoe mooi is het hierbij om dit samen met je dierbaren te doen? Ben je bijvoorbeeld op dit moment gelukkig in de liefde? Dan is het onwijs leuk om je vriendin – regelmatig – te verrassen. Sommige vrouwen geven aan dat ze verrassingen niet leuk vinden, maar stiekem vindt elke vrouw dit leuk.

Het verrassen van je vriendin kan op tal van manieren. Met onderstaande vijf ideeën verras je je vriendin hoe dan ook op een leuke manier.

Idee 1: avondje of nachtje weg

Het geven van materiële zaken is leuk, maar het is nóg leuker om samen herinneringen te maken. Dit doe je bijvoorbeeld door je vriendin een avondje mee op pad te nemen. Ga lekker uiteten, ga naar de bioscoop, ga naar het theater of maak een mooie avondwandeling door een leuke stad.

Pak je het liever iets groter aan? Dan kun je met je vriendin een nachtje weg gaan. Kies een leuke stad in de buurt uit, plan een leuke activiteit en geniet van de heerlijke quality time samen. De kans is groot dat je vriendin het hier een jaar later nog steeds over heeft.

Bekijk ook:
Kleur je wereld: ontdek de top nagellak trends van dit seizoen

Idee 2: sieraden

Nagenoeg elke vrouw is dol op sieraden. Door een fraai sieraad aan je vriendin te geven, weet je haar hoe dan ook erg te verrassen. Bijkomend voordeel is dat een sieraad een tastbaar iets is. Elke dag dat je vriendin het betreffende sieraad draagt, ben je min of meer bij haar. Dat ben je sowieso al in haar hart, maar dankzij zo’n sieraad op nóg een manier.

Onder meer oorbellen goud, een armbandje of een ketting zijn leuk om te geven. Qua sieraden kun je in ieder geval een hoop kanten op.

Idee 3: liefde vereeuwigen

Weet je zéker dat jij en je vriendin altijd bij elkaar blijven? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om jullie liefde te vereeuwigen. Je kunt dit op verschillende manieren doen:

  • Door beide een zelfde soort tattoo te nemen. Bedenk wel even goed of je vriendin hier wel op zit te wachten; voor sommige vrouwen is dit alles behalve een leuke/goede verrassing.
  • Door een slotje op een brug op te hangen. Je kent ze vast wel; bruggen die vol met slotjes hangen. Hoe leuk is het om je vriendin hier mee naar toe te nemen en daar een slotje op te hangen?
Bekijk ook:
Op naar de zomer: Dit zijn de bikini trends van 2024

Idee 4: verstop kleine cadeautjes in huis

Dit is een super leuk idee als je een paar dagen van huis bent. Je kunt in het gehele huis meerdere kleine cadeautjes of briefjes verstoppen. App je vriendin vervolgens elke dag de locatie van deze cadeautjes. Als je eenmaal terug thuis bent, is je vriendin waarschijnlijk nóg gekker op je.

Idee 5: maak een fotoalbum

Maken jij en je vriendin graag foto’s? Dan is het onwijs leuk om een fotoalbum van jullie beide te maken. In dit fotoalbum kunnen jullie alle foto’s plaatsen die in de afgelopen periode/jaren gemaakt zijn.

Hebben jullie bijvoorbeeld meerdere mooie reizen gemaakt? Geef al deze reizen een paar pagina’s in het fotoalbum. Dit kun je ook doen voor mooie feesten die jullie samen gemaakt hebben en andere dierbare momenten. Zo’n fotoalbum is heerlijk om even erbij te pakken, door te bladeren en het leven te koesteren. Het leven is immers een feest, waarbij je de zelf de slingers op kunt hangen!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.