Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 23 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 23

In deze Netflix Top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

10. Friends

Vorige week verscheen een speciale aflevering van Friends online met een bijzondere reünie. Die aflevering heeft blijkbaar veel nostalgische gevoelens losgemaakt bij de Nederlandse kijker, want sindsdien staat Friends weer in de Netflix top 10. Kennelijk hebben we nog steeds niet genoeg gekregen van Rachel, Ross, Chandler, Monica, Joey en Phoebe!

Bekijk hieronder de trailer van de Friends reünie: 

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ&t=55s

9. Barbie & Chelsea – The Lost Birthday

In de film Barbie & Chelsea – The Lost Birthday is de verjaardag van het zusje van Barbie overgeslagen. Dat is natuurlijk een onverdraaglijk drama en daarom gaan ze op zoek naar een toversteen die een wens in vervulling kan doen.

Bekijk hieronder de trailer van Barbie & Chelsea – The Lost Birthday:

8. The Walking Dead

In een wereld vol zombies – die geen zombies heten – proberen Rick Grimes en zijn vrienden te overleven. Die zombies maken dat behoorlijk lastig, maar andere overlevenden blijken vaak een nog groter probleem te zijn.

The Walking Dead bestaat uit tien seizoenen die allemaal op Netflix staan. De serie krijgt nog een elfde en laatste seizoen. Daarnaast zijn er ook twee spin-off series gemaakt in de zelfde wereld, genaamd Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. Er komen ook nog drie The Walking Dead films aan.

Bekijk hieronder de trailer van The Walking Dead seizoen 10:

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - juni 2021

7. ¿Quién mató a Sara?

Sara is vermoord, maar wie heeft het gedaan? In de serie ¿Quién mató a Sara? is haar broer Alex veroordeeld voor de moord, maar hij is onschuldig. Nu is Alex vrij en zint hij op wraak.

De serie ¿Quién mató a Sara? bestaat uit twee seizoenen die allebei op Netflix staan.

Bekijk hieronder de trailer van ¿Quién mató a Sara? seizoen 2:

6. Ragnarok

In de Noorse serie Ragnarok vechten ze in een klein idyllisch dorpje om het lot van de wereld. De Noorse goden en reuzen bestaan echt en dat belooft voor de mensen weinig goeds. De onsterfelijke reuzen willen de macht veroveren, maar gelukkig zijn de goden er nog om de mensheid te redden!

Ragnarok bestaat uit twee seizoenen die allebei op Netflix staan.

Bekijk hieronder de trailer van Ragnarok seizoen 2:

https://www.youtube.com/watch?v=Ofy4lTvNu1o

5. Xtremo

In de film Xtremo volgen we het leven van de broers Max en Lucero. Het zijn bepaald geen goede vrienden, want Lucero heeft zowel de vader als de zoon van Max vermoord. Voor Max zit er nog maar een ding op: wraak nemen. Laat hij nou net een huurmoordenaar zijn met de skills om dat voor elkaar te krijgen!

Bekijk hieronder de trailer van Xtremo:

4. Startup

In de serie Startup gaan een wanhopige bankier, een maffiabaas en een hacker met elkaar samenwerken om veel geld te verdienen. Het is een onwaarschijnlijke samenwerking en er liggen talloze bedreigingen op de loer. Kan dat goed aflopen?

Bekijk hieronder de trailer van Startup seizoen 1:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

3. Joker

In de film Joker krijgen we te zien hoe de bekende aartsvijand van Batman zo gek is geworden. Joaquin Phoenix speelt de sterren van de hemel en kreeg een Oscar voor zijn rol. De film is daardoor een echte topper geworden, maar echt vrolijk word je er niet van.

Bekijk hieronder de trailer van Joker:

2. Sweet Tooth

In de serie Sweet Tooth gebeurt er iets heel raars op aarde. Er worden opeens kinderen geboren die half mens half dier zijn. Het heeft allemaal te maken met een mysterieus virus, maar hoe de zaken precies in elkaar steken, weet niemand…

Bekijk hieronder de trailer van Sweet Tooth:

1. Lucifer

In de serie Lucifer is de duivel op aarde, maar hij blijkt nog niet zo slecht te zijn. Lucifer is namelijk een gelikte man met een eigen nachtclub. Zijn leven is echter niet spannend genoeg, en daarom besluit de duivel een knappe politieagente te gaan helpen bij haar werk. Samen lossen ze elke misdaad op en maken ze de wereld een stukje veiliger. De duivel is zo slecht nog niet.

Lucifer bestaat uit vijf seizoenen die sinds kort allemaal op Netflix staan. Sinds kort staan er nieuwe afleveringen van Lucifer online en daardoor is de serie nu al meer dan een week de koploper in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer seizoen 5 – deel 2:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.