in

Creatieve grapjassen lanceren Amazon Dating

Kaspars Grinvalds© / 123rf.com

Hoe zou de Amerikaanse webshop gigant Amazon eruit zien als het in de online dating wereld zou stappen? Twee creatieve grapjassen zouden het wel weten en maken een variant die laat zien dat Amazon ook prima kan functioneren als webshop voor de meest “hotte singles”.

Eigen productpagina

De parodie website Amazon Dating ziet er precies uit zoals we van Amazon gewend zijn, maar in plaats van spullen kun je op deze variant je date bestellen. De singles die zich hebben aangemeld hebben hun eigen productpagina voorzien van persoonlijke omschrijving, verkoopprijs, reviews, lichaamslengte en foto’s.

Vrijwel geen verschil

Het grootste verschil met de originele website van Amazon zijn de tabbladen. Wanneer je klikt op bijvoorbeeld “Prime Video” wordt je doorverwezen naar de website van Netflix en zo stuurt het tabje “Help” je door naar een wiki-pagina met daarin de uitleg over het losmaken van een bh. Verder komt de website vrijwel 1 op 1 overeen met de originele variant van de webshop. Het idee achter Amazon Dating is te danken aan de creatieve grapjassen Ani Acopian en Suzy Shinn, zij waren opzoek naar een nieuwe manier van online daten.

Bekijk ook:
Zo ziet het hotel in de ruimte eruit

Kortom, heb jij nog geen vriend of vriendin voor valentijn? Grijp nu je kans en koop er een! Ben je achteraf niet helemaal tevreden? Geen nood, terugsturen is geheel gratis.

Contributor

Geschreven door Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Zelf wasmiddel maken

      Emmanuel Macron

      Macron waarschuwt de Europese Unie voor wapenwedloop