Dit zijn de verwachte Apple releases voor 2024 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de verwachte Apple releases voor 2024

De nieuwe producten van Apple zijn altijd een grote sensatie en trekken wereldwijd veel aandacht. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve benadering van technologie en het creëren van devices die naadloos integreren met het dagelijks leven van gebruikers. En ondanks dat het jaarlijkse evenement van Apple nog maar net achter ons ligt, zijn er al geruchten over nieuwe producten voor het komende jaar. Hieronder bespreken we enkele verwachte ontwikkelingen en mogelijkheden die we kunnen verwachten van de verwachte producten van Apple in 2024.

Kritiek op iPhone 15

Niet heel lang geleden presenteerde Apple de nieuwste iPhones: de iPhone 15. Deze nieuwe telefoon kwam ook in een plus-versie, pro-versie en pro max-versie. De iPhone werd geroemd vanwege verschillende opvallende vernieuwingen die de gebruikerservaring naar een hoger niveau moeten tillen. Zo is het design volledig opnieuw ontworpen met een slankere en gladdere behuizing, en is het scherm uitgerust met een geavanceerd OLED-paneel. Bovendien beschikt de iPhone 15 over een verbeterde camera met hogere resolutie, en is de batterijduur verder verbeterd.

Ondanks al het enthousiasme op de vernieuwingen, kwam er al snel kritiek. De nieuwe iPhones werden ontzettend warm bij gebruik. Gebruikers van de nieuwe iPhone stapten naar voren die meldden dat de telefoon een temperatuur van 46 graden bereikte. Apple meldde uiteindelijk dat het om een bug in de software ging, en er alles aan zou doen om dit te verhelpen.

Fans van Apple waren echter al teleurgesteld in de nieuwe iPhones, omdat er geen spraakmakende innovaties waren om van te genieten. Velen vroegen zich af of de aanschaf van een nieuwe iPhone wel de moeite waard zou zijn. Inmiddels zijn er velen al bezig met geruchten volgen over de eventuele release van de nieuwe iPhone, die volgens traditie waarschijnlijk in September 2024 zal worden onthuld. Maar wat staat er nog verder op de planning van de techgigant?

SE in de lente?

Een iPhone 16 hoeven we volgens ingewijden niet te verwachten voor September 2024. Toch zal er wellicht nog voor September een telefoon gereleased worden, en zal het gaan om een nieuwe versie van de goedkopere iPhone SE. Deze zal niet te vergelijken zijn met de vorige versie van de, voor Apple begrippen, budgettelefoon. Een van de mogelijke verwachtingen is dat de nieuwe iPhone SE een geheel nieuw ontwerp zal hebben.

Bekijk ook:
Ervaar het gemak van draadloze toegang met de Nuki Smart Lock 4.0 Pro

De nieuwe iPhone SE zou een moderner en gestroomlijnder ontwerp zal hebben, met mogelijk een randloos scherm en een geavanceerdere behuizing. Ook zou De nieuwe iPhone SE worden uitgerust met de nieuwste A-serie chip van Apple, waardoor het apparaat sneller en efficiënter zal zijn. Ook kunnen we een verbeterde camera-ervaring verwachten, met mogelijk geavanceerdere lenzen en beeldverwerkingstechnologie. Ook kan de iPhone SE niet achterblijven op het gebied van het 5G-netwerk. Maar het belangrijkste blijft dat de SE-versie de meest betaalbare iPhone zal blijven. En hoewel het mogelijk enkele functies van de grote broers zal missen, zal het de krachtige en betrouwbare telefoon blijven die gebruikers gewend zijn.

Dit zijn de verwachte Apple releases voor 2024 15

Nieuwe MacBook 2024

Van telefoons gaan we naar laptops. Er zou ook een nieuwe MacBook op de planning staan, die nog voor de zomer van 2024 uit moet komen. Een van de mogelijke ontwikkelingen is dat de nieuwe MacBook een geheel nieuw ontwerp zal hebben, waarbij Apple haar streven naar slanke en lichtgewicht apparaten voortzet. We kunnen een dunner en lichter ontwerp verwachten, met mogelijk een randloos scherm en een verbeterde beeldkwaliteit.

Maar ook op het gebied van prestaties kunnen we verwachten dat de nieuwe MacBook wordt geleverd met vernieuwingen. Zo zou de nieuwste generatie Apple M-chips worden geïmplementeerd, die krachtiger en energiezuiniger zullen zijn. Ook zijn er geluiden dat Apple de mogelijkheden voor draadloos opladen en geavanceerde biometrische beveiligingsopties zal verbeteren en mogelijk nieuwe innovatieve functies zal introduceren.

Virtual reality en augmented reality (AR)

Ondanks alle innovaties van de afgelopen jaren, liep Apple achter in de wereld van technologie. De virtual reality en augmented reality (AR) maakten de afgelopen jaren een opmars, en grote concurrenten als Samsung sloegen al snel toe op deze markt. Apple deed dat echter niet, tot de zomer van 2023. Apple kondigde de Apple vision pro aan.

De Apple Vision Pro is een innovatieve technologie die de manier waarop we naar de wereld kijken voorgoed kan veranderen. Met deze geavanceerde Augmented Reality (AR) headset introduceert Apple een nieuwe dimensie in ons dagelijks leven. De Apple Vision Pro is ontworpen om volledig samen te werken met de al bestaande Apple-producten. Het maakt gebruik van de krachtige A-series chips om een unieke AR-ervaring te creëren. Met de headset op, kunnen gebruikers een virtuele laag over de echte wereld zien en hiermee communiceren. Het opent de deur naar eindeloze mogelijkheden, zowel voor professioneel gebruik als voor entertainment.

Bekijk ook:
Ontdek de ultieme kracht van Sony ULT - De koptelefoons en speakers met verbluffende bas

Een van de belangrijkste kenmerken van de Apple Vision Pro is de hoge resolutie en het brede gezichtsveld. Met deze functies wordt het beeld dat door de headset wordt geprojecteerd levensecht. Het stelt gebruikers in staat om virtuele objecten te zien alsof ze fysiek aanwezig zijn, waardoor nieuwe vormen van interactie en entertainment ontstaan. De headset bevat ook geavanceerde camera's en sensoren die een nauwkeurige tracking van de gebruiker en de omgeving mogelijk maken.

Dit opent de deur naar verschillende toepassingen, variërend van games en virtuele reizen tot architectuur- en ontwerptools. Het stelt professionals in staat om hun werk te visualiseren en te bewerken op een manier die voorheen niet mogelijk was. Gebruikers kunnen hun iPhone ook gebruiken als de primaire interface voor het beheren van de instellingen en het downloaden van apps en content. Het biedt ook de mogelijkheid om meldingen weer te geven en handsfree te bellen en berichten te versturen. De verwachting is dat de Apple Vision Pro begin 2024 te koop zal zijn.

Nieuwe iPad 2024

Last but not least, hebben verschillende bronnen beweerd dat de nieuwe iPad in 2024 eindelijk het daglicht zal zien. Een van de meest opvallende veranderingen waarover gesproken wordt, is het ontwerp van de nieuwe iPad. Volgens insiders zal Apple ook hier kiezen voor een volledig nieuw design, met dunnere randen en mogelijk zelfs een randloos scherm. Apple kiest ook hier voor een nieuwe chip, deA14X-chip, speciaal ontworpen voor de iPad. Deze zou zorgen voor een ongekende snelheid en prestaties. Dit zou de nieuwe iPad ideaal maken voor zowel professioneel als recreatief gebruik.

Een ander opwindend gerucht is de mogelijke introductie van een OLED-scherm op de nieuwe iPad. Met vloeiende animaties, diepere zwarttinten en rijkere kleuren zou dit een significante upgrade zijn ten opzichte van de huidige LCD-schermen. Daarnaast wordt er gespeculeerd de Touch ID in het scherm zijn, waardoor gebruikers hun iPad kunnen ontgrendelen of betalingen kunnen autoriseren met hun vingerafdruk. Het zou hier om twee modellen gaan: een nieuwe iPad Pro, en opvallend genoeg om een nieuwe iPad mini. De andere iPad-modellen zullen nog moeten wachten op een opvolger.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.