Alles over de komende iPhones dit jaar 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Alles over de komende iPhones dit jaar

Elk jaar lanceert Apple weer nieuwe devices op de markt. Vaak tegen een veel te hoge prijs, maar we hebben het er maar al te graag voor over. Voor dit jaar zijn er al diverse voorspellingen gedaan. In dit artikel zetten we de geruchten van dit jaar op een rijtje, zodat je weet wat je zoal kunt verwachten van de toekomstige iPhones dit jaar.

Er komen drie nieuwe toestellen in 2020

Net zoals voorgaande jaren zou Apple van plan zijn om drie nieuwe modellen uit te brengen. Het zou gaan om twee high-end modellen die extra functies krijgen en een goedkoper instapmodel. Het instapmodel is vergelijkbaar met de huidige iPhone XR. Zo is er voor iedere portemonnee een iPhone.

Andere schermformaten

Volgens een bekende analist van Apple (Ming-Chi Kuo) is Apple van plan om de schermformaten te wijzigen. De drie modellen krijgen een groter en kleiner scherm. Namelijk 5,4-inch, 6,1-inch en 6,7-inch. Dit leggen we hieronder even voor je uit.

Bekijk ook:
Rel rondom stem ChatGPT: Scarlett Johansson stapt naar advocaat

De grootste verandering is dat de 5,8-inch iPhone XS een opvolger krijgt met een kleiner formaat. Het scherm van de opvolger zou 5,4-inch worden. Stiekem wel fijn in een tijd dat smartphones alleen maar groter blijken te worden.

Het toestel met een scherm van 6,1-inch zal de opvolger worden van de iPhone XR. Waar de iPhone XR eerst nog een LCD-scherm had, verwachten we dat dit nu een OLED-scherm gaat worden. Dat betekent dat alle iPhones straks een OLED-scherm hebben, maar dat is alleen nog maar een gerucht.

De huidige iPhone XS Max heeft een scherm van 6,5-inch. De opvolger van de iPhone XS Max zou een scherm van maar liefst 6,7-inch krijgen. Dit scherm wordt dus juist groter!

Alles over de komende iPhones dit jaar 14

5G ondersteuning

Apple zou in 2020 de twee topmodellen willen voorzien van 5G-ondersteuning, terwijl het goedkopere budgetmodel alleen met 4G werkt. De 5G verbinding komt van de modemchips van Qualcomm. Dit is een bedrijf waar Apple eerst een langlopend conflict mee had. Apple is inmiddels ook zelf begonnen met het ontwikkelen van een eigen 5G modem.

Bekijk ook:
Elektrische step kopen? Dit zijn de wetten en regels

Een verbeterde camera

Apple zou van plan zijn om een krachtiger systeem met drie lenzen uit te brengen en een 3D-lasersensor. Hiermee wordt het mogelijk om nog meer in de diepte te fotograferen en dus meer diepte in foto’s te herkennen. Dit betekent ook dat de cameralenzen aan de achterkant er anders uit gaan zien.

Het is nog even afwachten hoe de nieuwe iPhones er dit jaar uit gaan zien en welke specificaties ze allemaal hebben, maar het ziet er naar uit dat de modellen wel gaan verbeteren.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.