4 iPhone hacks die jouw leven nóg makkelijker maken 12
Saved Read later
Deel dit bericht

4 iPhone hacks die jouw leven nóg makkelijker maken

Waarschijnlijk kun jij je iPhone nog gemakkelijker gebruiken dan dat je al doet. Hoe? Dat leggen we je uit met vier simpele stappen om jouw iPhone zo te personaliseren dat ie precies bij jou past. Daarnaast maak je het gebruik met deze vier mogelijkheden nog gemakkelijker en haal jij nog meer uit je iPhone dan je al deed.

Gemakkelijk inzoomen

Je kent het vast wel, je wilt inzoomen. Of het nu op een foto is of op een kaart. Je gebruikt altijd twee vingers om in te zoomen. Dankzij het gebaar dat je maakt weet de iPhone dat je graag wil gaan inzoomen. Maar er zijn ook zeker andere mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Zo kun je simpelweg gewoon dubbeltikken op een foto of op de kaart om in te zoomen. Stuk gemakkelijker toch?

Geluid nog harder zetten

Wanneer je een feestje hebt wil je natuurlijk je gasten voorzien van wat lekkere muziek. Maar het geluid van je iPhone wil net niet hard genoeg om boven de mensen uit te komen. Hoe je dit oplost? Ga naar de instellingen van je iPhone en kies vervolgens voor de optie Muziek. In dit overzicht vind je ook een mogelijkheid voor de equalizer. De equalizer bepaalt hoe jouw muziek klinkt. Speel er gerust even een beetje mee, wij zijn in ieder geval fan van de optie “laat op de avond”.

Bekijk ook:
Samsung VS15A6031R1 - Jet 60 Turbo - Steelstofzuiger review

Wanneer je gebruikt maakt van de equalizer optie voor “laat op de avond” worden zachte tonen harder gemaakt.

Pas je bedieningspaneel aan naar jouw gebruik

Het bedieningspaneel kun je aanpassen naar hoe jij deze wilt gebruiken. En ja we zien je al denken wat dat bedieningspaneel eigenlijk is en waar deze zit. In de nieuwere versies van iOS kun je het bedieningspaneel benaderen door van onder naar boven te swipen. Hier vindt je onder andere de regelaar voor volume en beeldschermhelderheid. Maar die vierkantjes helemaal onderaan. Dat is jouw bedieningspaneel.

Wanneer je in de instellingen van jouw iPhone naar bedieningspaneel gaat, kun je de regelaars aanpassen. Kies gerust apps uit die jij in je bedieningspaneel wilt hebben. Daarnaast kun je ook de indeling veranderen.

Slim gebruik maken van dark mode

Met de komst van iOS 13 lanceerde Apple ook de zogenaamde Dark Mode. Met deze modus kun je je telefoon in het zwart instellen. De keus is eigenlijk aan jou natuurlijk, maar dark mode is een stuk rustiger aan je ogen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een automatische switch van de lichte naar de donkere modus. Je kunt het schema zelf instellen maar je kunt er ook voor kiezen om standaard de donkere modus te gebruiken van zonsondergang tot zonsopkomst.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.