Lieke Martens
Saved Read later
Deel dit bericht

Voetbalster Lieke Martens ziet er verbluffend uit in een trouwjurk

Voetbalster Lieke Martens zien we over het algemeen alleen in een voetbaltenue. Ze verruilde het sportsetje vandaag voor een trouwjurk, want ze heeft zojuist bekendgemaakt dat ze is getrouwd met Benjamin van Leer. De twee maakten eind vorig jaar wereldkundig dat ze in het huwelijksbootje zouden stappen, en vandaag was het zover. Ze deelde foto’s van de plechtigheid op Instagram.

Beste voetbalster van de wereld

De 30-jarige Lieke Martens is wellicht de meest bekende vrouwelijke voetbalster van ons land. Dat is niet zo gek, want ze maakte zichzelf in 2017 onsterfelijk toen ze het Nederlandse elftal naar de overwinning bracht. De Leeuwinnen wisten destijds het Europees kampioenschap te winnen, en Martens werd daarna uitgeroepen tot de beste speelster van het toernooi, maar dat was niet de enige prijs die ze in ontvangst mocht nemen.

In hetzelfde jaar werd Lieke Martens door UEFA uitgeroepen tot Europees voetbalster van het jaar, en ze mocht later ook nog de titel ‘beste voetbalster van de wereld’ in ontvangst nemen. Deze prestaties bleven niet onopgemerkt, en ze heeft zichzelf internationaal op de kaart weten te zetten. Op dit moment voetbalt Martens bij het vrouwenteam van Paris Saint-Germain.

Bekijk ook:
Veilig schaatsen op Hollands natuurijs? Met deze tips voorkom je vervelende ongelukjes

Lieke Martens ziet er fantastisch uit in een trouwjurk

Buiten het voetbalveld weet Lieke Martens ook te scoren, want ze sloeg vijf jaar geleden Benjamin van Leer aan de haak. Hij was destijds ook een voetballer, maar hij heeft inmiddels zijn voetbalschoenen aan de Spaanse wilgen gehangen en verdient nu zijn geld als makelaar in het zonnige land. Hun liefde voor Spanje zit diep, dus besloten ze om de huwelijksplechtigheid aldaar te houden.

Op de trouwfoto’s die Lieke naar buiten heeft gebracht zien we de voetbalster stralen in een spierwitte jurk met een lange sleep. Dat is nog eens wat anders dan een vies voetbaltenue. De getalenteerde sportvrouw ziet er fantastisch uit in haar gewaad, en is door het dolle op elke foto. Dit doel heeft ze dus ook weten te bereiken. Het gaat Lieke Martens voor de wind, en dat is haar gegund, want haar discipline en toewijding naar haar man en sport mag zeker worden beloond.

Bekijk ook:
Dit is de aanleiding van bizar incident met Turkse scheidsrechter

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.