douglas elliman
Saved Read later
Deel dit bericht

Makelaar Douglas Elliman: deze miljoenenvilla’s zijn te koop

Onlangs heeft het Amerikaanse makelaarskantoor Douglas Elliman de miljoenenvilla te koop gezet waar de film ‘The wolf of Wallstreet' werd opgenomen. Leonardo DiCaprio speelde iconische scènes op die locatie. Maar het makelaarskantoor heeft nog meer miljoenenvilla's in de verkoop staan. Wij zoeken nog een vakantiehuisje, dus namen we een kijkje op het Instagram-account van deze huizenverkoper.

Mill Neck, New York

Deze villa werd gebruikt voor de opnames van ‘The wolf of Wallstreet‘ en staat op een landgoed van vijf hectare. Het heeft een prachtige tuin met een zoutwaterzwembad. Het huis heeft 6 slaapkamers, 7 badkamers en heeft en entertainment gedeelte. Voor nog geen 10 miljoen dollar is dit huis van jou.

Boca Raton, Florida

Als je altijd al in het zonnige Florida hebt willen wonen en nog 28,5 miljoen dollar in een oude sok hebt liggen, dan is dit optrekje een kans dat je niet voorbij kunt laten gaan. Dit luxe huis ligt aan het water en heeft een moderne uitstraling. Check het filmpje voor een prachtige indruk.

Beverly Hills, Californië

Dit gigantische huis is goed voor lichaam en geest. Naast het feit dat je genoeg ruimte hebt, is dit huis voorzien van de meest technische snufjes op het gebied van gezondheid. Denk hierbij aan een geavanceerd luchtzuiveringssysteem, een lichtsysteem dat je dag/nacht cyclus op orde houdt, en het prachtige uitzicht op de oceaan en heuvels. Voor 25 miljoen dollar is dit huis van jou. Al moet je wel goed op de kleine lettertjes lezen als je een huis koopt.

Naples, Florida

Dit huis straalt kunst uit, en is ultra-modern. De strakke indeling en de felle kleuren getuigen van de creativiteit van de ontwerper. Het huis heeft verschillende zwembaden, hoge plafonds, 4 slaapkamers, 4 badkamers en meerdere zitruimtes. Voor 35 miljoen dollar ben jij de eigenaar van dit optrekje.

Greenwich, Connecticut

Dit kasteel is in 1913 gebouwd en is omringd door een immens landgoed. Het complex heeft 14 slaapkamers, 17 badkamers en acht open haarden. Dit kasteel is voorzien van alle denkbare luxe, zoals een bioscoop, spa en een zwembad. Het kasteel heeft ook een wijnkelder en meerdere zitruimtes. Je betaalt er maar 11,800,000 dollar voor. Makelaar Douglas Elliman heeft dus een aantal jaloersmakende pareltjes in de verkoop.

Bekijk ook:
Hier moet een eigentijdse badkamer aan voldoen

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.