Saved Read later
Deel dit bericht

Kylian Mbappé denkt aan stoppen na WK-finale

Het is inmiddels bekend dat Argentinië met de wereldbeker naar huis gaat. Dat gaat de Franse sterspeler Kylian Mbappé niet in de koude voetbalkleren zitten, dus komt hij met nieuws dat bij de wereldwijde media inslaat als een bom. Hij is van plan om te stoppen bij voetbalclub Paris Saint Germain.

Stoppen bij PSG

Mbappé had dit jaar al eerder de kans om te stoppen bij PSG, maar hij besloot om de Franse club trouw te blijven, en ondertekende een contract waarmee hij het duizelingwekkende bedrag van 630 miljoen euro bruto gaat verdienen. Real Madrid had afgelopen zomer al meer dan overmatige interesse in de voetballer, maar hij wees elk aanbod af. Daar lijkt nu verandering in te komen, want naar verluidt is Mbappé helemaal klaar met de Parijzenaren.

Volgens het AD zou Mbappé vastberaden zijn om PSG te verlaten, om door te gaan met ‘de volgende stap’ in zijn carrière. Hij zou de club aan het begin van het jaar willen verlaten vanwege onvrede over het beleid van PSG, ook zouden ze een gedeelte van hun betalingsverplichtingen niet nakomen. Hij steekt zijn transferwens dus niet onder stoelen of banken.

Inleveren salaris MBappé

Zijn onvrede over het beleid en de prestaties van PSG zou zo groot zijn dat de stervoetballer zelfs bereid zou zijn om voor een lager salaris bij een andere voetbalclub te gaan voetballen. Hij realiseert zich dat andere clubs hem niet hetzelfde salaris kan bieden, maar het gaat Kylian Mbappé niet alleen om het geld. Hij liet eerder weten dat hij zichzelf in de aankomende jaren vooral meer wil ontwikkelen als voetballer, en dat gaat volgens hem bij PSG niet op de gewenste manier.

Bekijk ook:
Haal alles uit je training: de top 5 sporthorloges van nu

Nu dit nieuws naar buiten is gebracht staan voetbalclubs in de rij om hem te verwelkomen. Het is nu de vraag of Mbappé door gaat pakken, en of PSG mee gaat werken als er een transfersom op tafel wordt gelegd. De tijd zal het leren. Als hij wel van plan is om te stoppen dan wordt dat waarschijnlijk binnen afzienbare tijd bekendgemaakt. Of Real Madrid dan de gelukkige gaat worden moet dan nog blijken.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.