formule-1
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze exclusieve en kostbare horloges dragen Formule-1 coureurs

Dat er een hoop geld wordt verdiend in de Formule-1 dat weet iedereen. De sport gaat hand in hand met glitter en glamour, en daar horen exclusieve merken bij. Horlogemerken verbinden hun naam graag aan een succesvolle Formule-1 coureur. Maar welk merk horloge dragen onze racehelden eigenlijk? Wij zochten het uit.

Max Verstappen

We beginnen bij onze eigen Max Verstappen. Red Bull wordt al sinds 1968 gelinkt aan het horlogemerk Tag Heuer, Sergio Pérez draagt ook een klokje van het exclusieve merk. Je zal het misschien niet verwachten, maar dit merk horloge is in vergelijking met een Rolex of Patek Philippe redelijk goedkoop. Voor een paar duizend euro heb je al een exemplaar om je pols.

Lewis Hamilton

Ook Mercedes is verbonden aan een horlogemerk, namelijk het Zwitserse merk IWC Schaffhausen. Een zeer populair model van het merk is de Big Pilot serie, waar de ‘Le Petit Prince' en ‘Perpetual Calendar'. We zien Lewis Hamilton en Valtteri Bottas regelmatig met een horloge van dit type verschijnen.

Sebastian Vettel

Girard-Perregaux is het merk dat in het team van Aston Martin te vinden is. Het merk werd opgericht in 1791 en is één van de meest exclusieve en betrouwbare merken ter wereld. Vooral Sebastian Vettel en Lance Stroll worden gefotografeerd met dit uurwerk om hun pols. Het goedkoopste exemplaar begint bij 9000 euro, dus je zal even moeten sparen, of een Formule-1 race moeten winnen.

Lando Norris

Lando Norris houdt wel van een exclusief horloge om zijn pols, en pronkt daar graag mee. McLaren heeft een deal met horlogemerk Richard Mille, dat bekend staat om het gebruik van niet-alledaagse materialen. Deze gewilde horloges zijn peperduur, en kunnen zomaar een miljoen euro per stuk kosten. Vooral het type 50-03 McLaren F1 is niet te betalen voor de gewone mens. Dit model is speciaal voor McLaren ontworpen.

Fernando Alonso

Het team van Renault, dat nu Alpine heet heeft al jarenlang een deal met het horlogemerk Bell & Ross. Dit merk staat erom bekend dat de modellen lijken op instrumenten uit de cockpit van vliegtuigen. Deze creatieve modellen zijn overigens niet duur, je hebt al een exemplaar voor 1500 euro. Ook Esteban ocon wordt vaak gezien met een horloge van het Franse merk.

Poll Wat is belangrijker voor jou bij het kiezen van een horloge?

Merk en status6.7%
Design en stijl40%
Prijs en waar voor je geld53.3%
📊 Bekijk resultaten
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.