Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de 10 mooiste dames uit de Boerinnen Kalender

We hebben allemaal meegekregen dat de boeren in Nederland niet blij zijn met de besluiten van de overheid. Ze blokkeren massaal snelwegen, rijden met trekkers naar de huizen van politici, en protesteren luid en duidelijk, hetzij met een boers accent. Ze moeten hun veestapel halveren, maar ze hebben ook ander vlees in de kuip. De boerinnen! We hebben de 10 mooiste dames uit de Boerinnen Kalender geplukt.

De mooiste boerinnen van Nederland

Nu de rapen gaar zijn is het kookpunt bereikt. Gelukkig zijn onze boerinnen ook strijdlustig genoeg om te protesteren tegen het kabinetsbesluit dat het stikstofprobleem tegen moet gaan. Wij krijgen het ook warm en benauwd, maar dat heeft meer te maken met de dames die zich wel heel pikant lieten fotograferen op het boerenerf.

Dit deden ze allemaal voor de Boerinnen Kalender, die je kunt bestellen door op deze link te klikken. Deze prachtige dames weten wel hoe ze een koe moeten melken. Het zoeken naar dames voor op de kalender was geen speld in een hooiberg, want er lopen heel veel mooie boerinnen rond in ons koude kikkerlandje. We hebben er 10 uitgezocht en onder dit artikel op een rijtje gezet. De mooie Lisa hieronder krijgen jullie alvast cadeau.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Plattelandse schoonheid

Het Nederlandse platteland wemelt van verborgen schoonheid. De boerenmeiden die je hieronder ziet kun je zomaar tegenkomen bij de plaatselijke melkboer of groentenman. Ze zijn catwalk waardig, maar ze houden het liever bij een rondje op de akker. Deze Hollandse en nuchtere meiden hebben genoeg ander werk te doen.

Ze zijn allemaal erg trots op hun agrarische achtergrond, en zouden niet liever willen dan dagelijks opstaan om de boerderijdieren te voeren. Gelukkig hebben ze ook nog tijd over om te protesteren en te poseren. Met deze foto's genereren ze positieve aandacht voor het platteland, iets waar het kabinet aan mag denken tijdens de lunch met een broodje kaas of ei, en een glaasje melk. Om ze een hart onder de riem te steken zetten we 10 mooie boerinnen in het Hollandse zonnetje.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.