Mart Hoogkamer na 16 seconden van het podium af 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Mart Hoogkamer na 16 seconden van het podium af

Tijdens de Pinksterfeesten in Beckum heeft Mart Hoogkamer zijn optreden na 16 seconden afgebroken. Hoogkamer heeft het podium zondag vroegtijdig verlaten omdat er zes bekers bier vanuit het publiek voor hem op het podium terecht kwamen. De organisatie heeft nog geprobeerd om Mart om te praten maar dit bleek onmogelijk. Mart verliet snel backstage en stapte bij zijn manager in de auto. 

Verschillende reacties

Mart kreeg verschillende reacties op de actie van zondag. Zo vonden mensen dat het niet normaal was dat hij wegliep, het bier was niet eens raak. Anderen vonden het terecht. Mart deelde op zijn Instagram maandagmiddag een video als reactie op alle haatberichten. Zo zei hij dat het niet normaal is om bier te gooien bij een optreden. De eerste drie biertjes belande voor heb op het podium. “Ik heb netjes gevraagd om niet meer te gooien en toen kreeg ik er weer drie. dat zijn er zes in totaal. Ik ben weggegaan.” Over dat de biertjes niet raak waren heeft Mart het volgende te zeggen, “Als ik iets doe en ik raak niemand dan is het maar normaal?”

Organisatie niet te spreken over actie van Hoogkamer

De organisatie heeft zondag avond Mart meerdere malen geprobeerd over te halen om toch te blijven. Als Mart en zijn manager het terrein afrijden wordt nog een laatste poging gedaan en ook die was tevergeefs. Vanuit de organisatie is nog wel gevraagd om het geld terug te storten. Hierop reageerde het duo “Als jullie daar blij en gelukkig van worden, dan storten we het geld netjes terug.”

“Het gaat om drie bekertjes bier. De gooiers hebben we in de krag gevat en het bier heet Mart Hoogkamer niet eens geraakt.” vertelt de organisator Pascal Ottink. De organisatie heeft vandaag een gesprek met het management van Mart. Beckum, de plaats van het festival, is zwaar teleurgesteld in deze zanger. “Mart Hoogkamer hoeft zich hier nooit meer te vertonen. Had hij ons even de kans gegeven, dan hadden we dit zo met elkaar opgelost.”

Op video

Op Dumpert is een filmpje opgedoken van Mart die het podium verlaat. Hierop is te zien dat de biertjes hem niet raken. Vervolgens vraagt hij vriendelijk om dit niet te doen. Na drie andere biertjes, ook niet raak, besluit Mart van het podium af te lopen. bekijk hier de video.

Avatar foto
Selena Amber Van der Tholen

Hi, mijn naam is Selena en ik ben student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben graag bezig met fashion, beauty, lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik ook een passie voor fitness en synchroonzwemmen. Naast schrijven heb ik ook een grote interesse in fotografie en film.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.