Harry en Meghan 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Harry en Meghan

Het nieuws sloeg de voorbije periode in als een bom: Harry en Meghan zetten een stap terug uit het Koningshuis. Voor vele mensen komt het misschien niet als onverwacht want het koppel gaf de laatste tijd steeds vaker en vaker aan het moeilijk te hebben met de pers. Hun relatie bracht heel wat commotie en sindsdien worden de tortelduifjes op de voet gevolgd en hier hebben ze dus genoeg van. Je zou ook voor minder, hun liefdesparcours was niet onbewogen. Een overzicht van Harry en Meghan: een bewogen liefdesparcours.

November 2016: de eerste geruchten

De geruchten doen de rond dat prins Harry zijn oog zou hebben laten vallen op de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Er wordt een hele tijd niet op de geruchten ingegaan tot plots in november 2016. Het Koninklijk Paleis komt met een officiële verklaring dat de twee wel degelijk een stel waren en toen ging de bal aan het rollen. Het was het beging van een hobbelig parcours.

September 2017

De openingsceremonie van de Invictus Games in Toronto, de plek waar Harry en Meghan voor het eerst samen in het publiek verschijnen. Dit werd al niet echt geweldig onthaald, want de tortelduifjes gaven blijk van hun liefde en toonden affectie in het openbaar. Het is een van de eerste regels van het Koningshuis dat royals geen affectie tonen in het openbaar. De eerste regel werd dus al meteen verbroken.

Mei 2018: het huwelijk

Het was al langer duidelijk dat Meghan de zaken graag op haar eigen manier wou blijven doen. Dit was ook heel duidelijk te zien op het huwelijk van de twee. Er kwamen verschillende Amerikaanse elementen tevoorschijn waarop dit nog maar eens bleek. Niet veel later legt ze haar eerste royal bezoek af en alles lijkt goed te gaan. Schijnbaar dan toch, want ze lijkt goed overeen te komen met de Queen, maar geruchten doen de ronde dat er zich al eerste barsten hebben voorgedaan in de band tussen de twee.

Ondertussen doet Meghan Markle verder haar eigen ding en dit wordt niet in dank afgenomen. Ze heeft het moeilijk met tussen de lijntjes lopen en ze wil haar eigen steun aan bepaalde organisaties niet opgeven. Ze doet bepaalde uitspraken die als royal niet worden gesmaakt en zet daarmee af en toe het Koningshuis op stelten. Het koppel wordt enorm onder vuur genomen en Meghan Markle wordt gewaarschuwd: de pers zal hun leven verwoesten net zoals ze dat bij Diana hebben gedaan.

Oktober 2019: Meghan heeft het moeilijk

In Oktober vorig jaar gaf Meghan openlijk toe dat het niet goed met haar ging. Ze ervaart enorm veel druk van buitenaf die bij haar koninklijke leven komt kijken. Het is niet gemakkelijk en zelfs hard, moeilijk te begrijpen. Haar Amerikaanse vrienden waren tevreden voor Meghan toen ze Harry leerden kennen, haar Britse vrienden hadden haar immers hiervoor gewaarschuwd. Dit was toen moeilijk te geloven voor Meghan en ze zette toch door.

Januari 2020: Harry en Meghan zetten een stap terug

Na al die tijd komt dan uiteindelijk de shockerende beslissing van de twee om een stap opzij te zetten in het Koningshuis. Ze kunnen niet meer om met het leven dat ze leiden en willen een meer progressieve rol in het Koningshuis. Hoe dat verder gaat verlopen is nog niet geweten, geruchten doen de ronde dat de twee naar Canada zouden verhuizen. Uiteraard zullen ze niet volledig weg te bannen zijn uit het publiekelijke leven.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.