For One Night Only: BN'ers uit de kleren voor prostaatkanker 13
Volodymyr Tverdokhlib© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

For One Night Only: BN’ers uit de kleren voor prostaatkanker

Gisteren was het dan ein-de-lijk zo ver! Zeven bekende BN'ers, namelijk Sander Lantinga, Simon Keizer, Thijs Römer, Viggo Waas, Jasper Demollin, Peter Faber en Jan Versteegh gingen voor heel Nederland uit de kleren op nationale TV. Het doel hiervan was om op een unieke manier aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker om het op deze manier bespreekbaar te maken. Het programma For One Night Only: He-le-maal Naakt was om 20:30 te zien op Net-5.

Á la The Full Monty

De meeste vrouwen onder ons zullen de film ‘The Full Monty' uit 1997 wel kennen. De film volgt een groepje mannen die werkloos zijn geworden en zichzelf bekeren tot strippers om op deze manier toch nog geld binnen te harken. Dit lukt ze aardig want ze trekken uiteindelijk een volle zaal publiek; waaronder mannen.

De zeven BN'ers hebben ook een aardig publiek getrokken met hun striptease op het nummer ‘You can leave your hat on‘ van Joe Cocker. Het theater zat zo vol als het maar kon en de kijkcijfers liegen er ook niet om.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Natuurlijk zijn de mannen niet gelijk poedeltje naakt in beeld gekomen. Omdat het programma aandacht vraagt voor mannenkanker, zijn er eerst een hoop fragmenten voorbij gekomen met diverse verhalen en informatie. Een programma met tranen, maar waar ook veel gelachen wordt. Simon Keizer hoefde er geen seconde over na te denken: hij moest en zou meedoen aan dit programma. Simon was zelf vijftien jaar toen hij zijn eigen vader verloor aan de strijd. Nu hij zelf ook een kind heeft wilt hij er alles aan doen om deze nare ziekte te wereld uit te helpen. De tranen springen in zijn ogen wanneer hij vertelt “Ik wil haar niet aandoen wat ik ooit zelf heb gevoeld.

Het moment

Uiteindelijk was het na twee uur dan zo ver. De mannen kwamen het podium op en konden beginnen met de lang verwachte striptease. Natuurlijk werd dit onder luid applaus ontvangen door de dames – en enkele mannen – in de zaal. Hoewel sommige pasjes nog wat stroef waren, moeten we eerlijk toegeven dat het heerlijk was om te zien! Het niveau van zelfvertrouwen wat de mannen uitstraalde maakte het alleen nog maar leuker om te zien.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Wat jammer nou

Helaas voor de kijkers thuis bleef er nog wel het een en ander over aan de verbeelding. Alles is op tv uitgezonden zoals het in de zaal gebeurde maar er was één klein verschil met het publiek in de zaal. Aan het eind van de striptease hielden de mannen hun hoed – zoals genoemd wordt in het liedje – vóór hun zaakje en maakte ze hun slipje los. De zaal ontploft als de mannen daarna óók nog eens hun hoeden weggooien waardoor ze dus poedeltje naakt op het podium staan! Helaas voor ons is het camerawerk op dit moment zo geplaatst dat je alleen nog alles boven de heupen kunt zien.

Pfff jammer hoor, wij kijkers thuis hadden ook wel willen meegenieten! Maar ondanks dat we niet alles mochten zien hebben we toch nog onwijs genoten van de show! Mannen, bedankt!

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.