britney spears
Saved Read later
Deel dit bericht

Britney Spears trakteert volgers op naakte zwem-foto op Instagram

Britney Spears heeft sinds kort alle vrijheid weer terug nadat de rechter besloot om het curatorschap van haar vader Jamie op te heffen. Sindsdien kan Britney weer bij haar eigen geld en daar is ze erg blij mee. Dat de zangeres niet vies is van een beetje naakt op social-media weten we al, maar ze plaatste onlangs een foto waarop ze volledig naakt is te zien. Daar willen we meer van weten, dus namen we een kijkje.

Britney leefde dertien jaar in een gouden kooi

De knappe zangeres heeft uiteraard geen introductie nodig want ze is wereldberoemd. Voor degenen die de afgelopen decennia onder een steen hebben gelegen zullen we even kort samenvatten wie Britney Spears is; Britney werd in 1981 geboren en bleek op jonge leeftijd al een zangtalent te zijn. In de late jaren '90 en begin 2000 was ze niet weg te denken uit de hitlijsten, en werd een superster met haar popmuziek.

Bekijk ook:
Dit is het gigantische vermogen van zangeres Alicia Keys

Op de top van haar roem kreeg de zangeres echter te kampen met psychische problemen. Haar vader kreeg hierop de zeggenschap over haar vermogen, en uiteindelijk ook haar vrijheid. Die beperkingen bleven dertien jaar lang van kracht, maar daar kwam eind vorig jaar een einde aan. Dat vierde Britney groots met champagne. Ze trouwde onlangs met haar grote liefde; Sam Asghari.

Britney Spears zwemt naakt in de oceaan

Vrijheid is niet in geld uit te drukken, maar je kunt altijd nog je kleding uittrekken om in de oceaan het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren, zo moet de wereldberoemde zangeres hebben gedacht. Ze nam dus ook een duik in het azuurblauwe water van de oceaan om dit te ervaren, naakt uiteraard. Wij vinden dit een prima idee, en zijn daarom blij dat ze deze beelden met haar volgers heeft gedeeld.

Op haar Instagram-post zien we een naakte Britney genieten van het water des levens, in haar eva-kostuum. Ze geeft haar fans nog steeds waar voor hun geld, al hoeven we niet te betalen voor deze spectaculaire en adembenemende beelden. Wij houden van Britney, en zij van ons, dus daarom geven we haar bij deze een podium. ‘Oops, she did it again‘ en daar zijn we blij mee. Bekijk hieronder nog meer heerlijke beelden van de Amerikaanse zangeres.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.