Saved Read later
Deel dit bericht

Actrice Florence Pugh maakt ‘free the nipple’ statement met doorschijnende jurk

De Britse actrice Florence Pugh, die we kennen van de film Black Widow, heeft op Instagram een hoop mensen rode oortjes bezorgd toen ze een post plaatste waarin ze een doorschijnende jurk draagt. Ze wil hiermee een statement maken, met een gerichte boodschap naar de wereld; ‘waarom zijn jullie zo bang voor borsten?'. Wij zijn niet zo snel af te schrikken, dus besteden we wat extra aandacht aan de Britse actrice.

Black Widow

Florence Pugh (1996) werd geboren in het Engelse Oxford, uit een restauranteigenaar en een danseres. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze beroemd wilde worden, en dat is haar gelukt. Ze maakte in 2014 haar debuut in de mystery film The Falling, waarna ze doorbrak. Twee jaar later in het kostuumdrama Lady McBeth acteerde. Florence wist met deze rollen een aantal prijzen te winnen, waaronder de British Independent Film Award voor beste actrice.

Ze vertolkte in 2018 een bijrol in de Netflix-film Outlaw King, waarin ze de Schotse koningin-gemalin Elizabeth de Burgh vertolkte. Haar echte doorbraak bij het grote publiek kwam echter toen ze in de Marvel-film Black Widow de rol vertolkte van Yelena Belova, de collega van Natasha Romanoff (Scarlet Johansson). We kunnen nog veel verwachten van de 25 jarige Britse actrice, we hopen in ieder geval nog veel van haar te gaan zien.

Florence Pugh maakt ‘free the nipple' statement in doorschijnende jurk

Ze besloot om zich in een doorschijnende jurk op de gevoelige plaat vast te laten leggen nadat ze eerder kritiek kreeg op een Valentino-jurk. Er werd ook kritiek geuit op de omvang van haar borsten. Ze wist in de eerste instantie niet hoe ze moest reageren, maar dat deed ze uiteindelijk door een felroze en doorschijnende jurk aan te trekken. In de jurk zijn haar borsten duidelijk te zien. (zie foto's onder dit artikel).

Wij vinden het helemaal prima dat de actrice dit ‘Free the nipple‘ statement maakt, want wij zijn niet bang voor een paar borsten. Of de actie daadwerkelijk iets teweeg heeft gebracht weten we niet, maar wij voelen ons hier absoluut niet ongemakkelijk bij. Van ons mag Florence vaker dit soort kiekjes delen. Ondertussen hebben we een paar mooie foto's van deze Britse schoonheid hieronder op een rijtje gezet.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.