Saved Read later
Deel dit bericht

De 10 mooiste foto’s van Chantal Janzen

Chantal Janzen is een van de mooiste vrouwen van Nederland. De getalenteerde blondine is van alle markten thuis. Ze kan acteren, zingen, presenteren en ze is een musicalster. Behalve talent is Chantal ook nog eens waanzinnig mooi. Om deze reden hebben we de 10 mooiste foto's van de aantrekkelijke presentatrice bij elkaar gezocht.

Presentatrice en musicalster

Chantal werd in 1079 in Tegelen geboren, maar haar ambities waren te groot voor het dorp, dus vertrok ze naar Amsterdam om te studeren aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze op het podium wilde staan, dus nam ze dansles, werkte aan haar zangkunsten en deed musicalrepertoire. De blondine brak al snel door, en kreeg rollen in succesvolle musicals, zoals in Tarzan, Saturday Night Fever, en Beauty and the Beast.

Naast haar musicalcarrière wist ze ook haar weg naar het witte doek te vinden. Ze speelde rollen in Alles is Liefde, Volle Maan, Kicks, en vele andere films. In 2011 maakte Chantal de overstap naar RTL Nederland, en presenteerde verschillende tv-shows, waaronder Chantals Pyjama Party, Chantal komt werken, en Dancing with the Stars. Ze heeft dus een behoorlijke cv opgebouwd tijdens haar carrière. Zij voelt zich thuis in de showbizz.

Mooiste foto's van Chantal Janzen op Instagram

Naast haar drukke bezigheden weet ze ook nog tijd vrij te maken om haar Instagram-account te vullen met haar foto's. Wij vinden Chantal een plaatje om naar te kijken, dus kijken we regelmatig of ze weer wat nieuws heeft geplaatst. We hoefden niet lang te zoeken naar een reeks mooie foto's van de presentatrice, want ze ziet er op elke foto fantastisch uit.

Chantal Janzen is de veertig al gepasseerd, maar de tijd lijkt geen vat te hebben op de actrice. Ze zorgt goed voor zichzelf, en dat is te zien. Wij hebben in ieder geval uitgebreid de tijd genomen om een selectie foto's van deze getalenteerde dame voor jullie op een rijtje te zetten. We hopen dat ze nog lang op het podium blijft staan, want ze weet iedereen te vermaken met haar stralende aanwezigheid. Hieronder hebben we vast de 10 mooiste foto's van Chantal klaargezet.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.