Samsung VS15A6031R1 - Jet 60 Turbo - Steelstofzuiger review 12
8.5
Saved Read later
Deel dit bericht

Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo – Steelstofzuiger review

Ben jij op zoek naar een nieuwe steelstofzuiger? En ben je bereid om in een goede steelstofzuiger te investeren? Dan is mogelijk de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo voor jou geschikt. In deze Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo review bespreken wij deze steelstofzuiger uitgebreid. Zo kijken we naar de specificaties, naar de voordelen, naar de nadelen én naar het prijskaartje!

Specificaties Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo

Heb je interesse om een nieuwe steelstofzuiger aan te schaffen? Dan kun je je alvast voorbereiden op een flinke vergelijking. Het is namelijk een feit dat je uit behoorlijk veel steelstofzuigers kunt kiezen. Om deze vergelijking te kunnen maken, doe je er verstandig aan om naar de specificaties te kijken. Wij hebben de belangrijkste specificaties van de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo alvast op een rijtje gezet:

  • Zuigkracht: 150W
  • Geluidsniveau: 86 decibel
  • Gebruikstijd turbostand: 5 minuten
  • Gebruikstijd normale stand: 40 minuten
  • Oplaadtijd: 210 minuten
  • Inhoud reservoir: 0,8 liter
  • Gewicht: 2,3 kilogram

Wat deze specificaties laten blijken? Onder meer dat de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo echt een hele interessante steelstofzuiger is. Hieronder bespreken we graag waarom!

Wat zijn de voordelen van de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo?

Waarom ben jij deze Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo review aan het lezen? Heb je mogelijke interesse om deze Samsung steelstofzuiger aan te schaffen? Dat is heel goed te begrijpen; deze steelstofzuiger brengt namelijk veel voordelen met zich mee.

Krachtig

De Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo heeft een zuigkracht van maar liefst 150W. In vergelijking met andere steelstofzuigers is dat echt heel fors te noemen. Met dank aan deze zuigkracht ben je in staat om snel een complete ruimte schoon te zuigen.

Laag gewicht

Wil jij graag langdurig achtereen gesloten met een steelstofzuiger aan de slag gaan? Ook dan is de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo ideaal voor je. Deze steelstofzuiger weegt in zijn totaliteit slechts 2,3 kilogram. Dat is echt een ongekend laag gewicht!

Prima gebruikstijd

Heb je deze steelstofzuiger volledig opgeladen? Dan kun je tot 40 minuten gebruik maken van één acculading. Mocht je graag de turbostand willen gebruiken, bedraagt de accuduur 5 minuten. Belangrijk voordeel is dat deze steelstofzuiger in 210 minuten weer volledig opgeladen is.

Hele schone lucht

Samsung heeft bij deze steelstofzuiger voor een HEPA-filtratiesysteem gekozen. Dit systeem brengt een belangrijk voordeel met zich mee; de steelstofzuiger zuivert de lucht direct. Onderzoek heeft uitgewezen dat de lucht hiermee echt fors schoner wordt in jouw huis. Dit kun je op den duur onder meer aan jouw ademhaling en gezondheid merken. Op een positieve manier welteverstaan.

Makkelijk te reinigen

Tijdens het stofzuigen komt allerlei vuil in de opvangbak terecht. Samsung heeft gelukkig voor een afneembare opvangbak gekozen; neem deze bak uit en leeg ‘m direct in de prullenbak. Ook het schoonmaken van de borstel gaat overigens makkelijk. Wil je graag het reservoir echt goed reinigen? Dan kun je ‘m ook afspoelen onder de kraan. Ideaal.

Onbeperkte bewegingsvrijheid

De Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo is een steelstofzuiger op accu. Dit betekent dat je van een onbeperkte bewegingsvrijheid geniet. Je kunt overal in jouw huis de stofzuiger gebruiken, terwijl je hier géén stopcontact voor nodig hebt. Wat wens je nog meer?

Compact op te bergen

Ook is het super dat je de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo compact op kunt bergen. Dit is te danken aan de compacte afmetingen, maar ook aan de handige vorm. Door de vorm kun je de steelstofzuiger bijvoorbeeld in een hoekje zitten.

Wil je ondertussen de batterij opladen? Dat is mogelijk dankzij de flexibele oplaadmogelijkheid. Je kunt het oplaadstation namelijk overal ophangen of neerzetten. Tijdens het opladen hoef je de accu dus niet per sé in de steelstofzuiger te laten zitten. Dit levert in onze ogen echt veel gemak op.

Aangenaam te bedienen

Eerder in deze Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo review heb je al kunnen lezen dat het gewicht minimaal is. Dit minimale gewicht zorgt er voor dat deze steelstofzuiger makkelijk te bedienen is! Maar, dit is ook te danken aan het ergonomische handvat. Zoals je op de foto’s van deze steelstofzuiger al kunt zien, kun je jouw hand heerlijk om het handvat heen sluiten. Dit levert veel gemak op en maakt het stofzuigen eigenlijk een feestje.

Inclusief kruimelzuiger

Wil je slechts enkele kruimels opzuigen? Ook dat is mogelijk met de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo. Bij deze steelstofzuiger heeft Samsung namelijk een kruimelzuiger geïntegreerd.

Wat zijn de nadelen van de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo?

Wat denk jij vooralsnog van bovengenoemde voordelen? Deze voordelen laten in ieder geval zien dat de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo een interessante steelstofzuiger is. Maar, je moet ook met enkele nadelen rekening houden.

Hoog geluidsniveau

Wil jij  ’s avonds jouw huis stofzuigen? Dan is de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo eigenlijk niet geschikt voor je. Het maximale geluidsniveau van deze stofzuiger bedraagt maar liefst 86 decibel. Dat is echt veel te luid.

Geen indicatielampje

Verder vinden wij het onhandig dat deze steelstofzuiger géén indicatielampje heeft. Je weet hierdoor niet wat de acculading is. In onze ogen zou dit een welkome aanvulling zijn.

Wat kost de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo?

Ben je door deze Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo review overtuigd geraakt? Dan hebben wij nog meer goed nieuws voor je; dit is geen al te dure steelstofzuiger. Nee, voor deze steelstofzuiger betaal je een bedrag van pakweg 249 euro. In onze ogen is dat een prima prijskaartje.

Is de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo aan te raden?

Onder aan de streep zijn wij erg enthousiast over de Samsung VS15A6031R1 – Jet 60 Turbo. Deze steelstofzuiger is krachtig, heeft een groot reservoir, is makkelijk te bedienen en kent enkele handige extra’s. Zo is het bijvoorbeeld ideaal dat de lucht in jouw woning direct gezuiverd wordt.

Ook over de prijs-kwaliteitsverhouding zijn wij erg te spreken. Als jij op zoek naar een goede steelstofzuiger bent, is dit zéker een aanrader.

Webwinkel bezoeken >

Conclusie

Wij zijn enthousiast over deze Samsung Jet 60 Turbo stofzuiger mede door de krachtige motor, het grote reservoir en de gemakkelijke bediening. Daarnaast is deze Samsung steelstofzuiger erg scherp in prijs.

8.5
Voordelen
Krachtig Laag gewicht Prima gebruikstijd Hele schone lucht Makkelijk te reinigen Onbeperkte bewegingsvrijheid Compact op te bergen Aangenaam te bedienen Inclusief kruimelzuiger
Nadelen
Hoog geluidsniveau Geen indicatielampje
  • review8.5
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.