Dompel jezelf onder in puur geluid met de Bose QuietComfort 35 II 14
8
Saved Read later
Deel dit bericht

Dompel jezelf onder in puur geluid met de Bose QuietComfort 35 II

Noise cancelling koptelefoons worden steeds populairder. Veel mensen zijn de geluiden van buitenaf blijkbaar zat; met de noise cancelling functie weet je deze geluiden eigenlijk te blokkeren. Lukt dat ook met de Bose QuietComfort 35 serie II? En zijn wij enthousiast over deze noise cancelling koptelefoon? Je gaat het lezen in deze Bose QuietComfort 35 serie II review.

In deze review bespreken wij deze koptelefoon van A tot Z. We bespreken de belangrijkste specificaties, de belangrijkste voordelen én de belangrijkste nadelen. Tot slot informeren wij je ook nog over het prijskaartje en geven wij ons eindoordeel.

Wat zijn de belangrijkste specificaties van de Bose QuietComfort 35 serie II?

Wil je meerdere noise cancelling koptelefoons met elkaar vergelijken? Dan is het advies om goed naar verschillende specificaties te kijken. De belangrijkste specificaties van de Bose QuietComfort 35 serie II hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet:

  • Soort koptelefoon: Over-ear
  • Batterijduur: 20 uur
  • Gewicht: 310 gram
  • Bluetooth versie: Bluetooth 4.1
  • Maximale frequentie: 20000 Hz

Over deze specs zijn wij direct te spreken. Met name het gewicht en de batterijduur spreken ons aan. Deze noise cancelling koptelefoon heeft echter nog véél meer te bieden; hieronder lees je meer over de voordelen van de Bose QuietComfort 35 serie II.

Dompel jezelf onder in puur geluid met de Bose QuietComfort 35 II 15

Wat zijn de voordelen van de Bose QuietComfort 35 serie II?

Ben jij op zoek naar een goede noise cancelling koptelefoon? Dan is de Bose QuietComfort 35 serie II sowieso een goede kanshebber. De kopers van deze koptelefoon zijn in ieder geval erg populair. Bij Bol.com hebben bijvoorbeeld 270 kopers een review achtergelaten, waarvan de score een 4,7 (schaal 1 tot 5) is. Dat is een uitmuntende score en is aan onder meer de volgende voordelen te danken.

Batterijduur van 20 uur

Luister jij het liefste de gehele dag door naar muziek? Als je voor de Bose QuietComfort 35 serie II kiest, is dat nagenoeg mogelijk. Deze noise cancelling koptelefoon heeft namelijk een batterijduur van maar liefst 20 uur. Pas na 20 uur muziek luisteren, hoef je de batterij weer op te laden. In onze ogen is dit echt een ongekend lange batterijduur.

Tof design

Een koptelefoon is een vrij opvallend product. Met name als de koptelefoon op jouw hoofd staat, is het een eyecatcher. Gelukkig heeft Bose voor echt een tof design gekozen. De koptelefoon ziet er simplistisch uit, maar heeft daardoor wel een strakke en luxe uitstraling. Je kunt bovendien uit vier kleuren kiezen: zilver, zwart, donkerblauw en roségoud. Onze voorkeur gaat naar de zwarte variant uit.

Waanzinnig geluid

In de wereld van koptelefoons is Bose één van de beste merken. Dat is ook het geval op het gebied van bijvoorbeeld speakers. Het feit dat dit merk zo goed is, is onder meer aan de geluidskwaliteit te danken. Als je deze koptelefoon op zet, geniet je direct van het waanzinnige geluid. Hoe hard het volume staat, maakt hierbij niet uit. Deze koptelefoon levert altijd helder en vol geluid.

Drie niveaus noise cancelling

Zoals je in deze Bose QuietComfort 35 serie II review hebt kunnen lezen, betreft dit een noise cancelling koptelefoon. Het mooie hierbij is dat je uit drie niveaus kunt kiezen. Je kunt ervoor kiezen om helemáál geen geluid door te laten, maar dat is niet per sé noodzakelijk. Je kunt het niveau van noise cancelling aanpassen aan de omgeving en de muziek. Ideaal volgens ons.

Met en zonder kabel te gebruiken

In de basis is dit een draadloze koptelefoon. Dit betekent dat je – tijdens het luisteren naar muziek – nooit last van het snoer hebt. Is de accu van deze koptelefoon echter op en wil je wel naar muziek luisteren? Ook dat is mogelijk. Je kunt deze koptelefoon namelijk ook mét een kabel gebruiken. Op dat moment laadt de koptelefoon op, terwijl jij van de meest fraaie klanken geniet.

Ideale koppeling met smartphone

Dankzij bluetooth én NFC kun je deze koptelefoon aan jouw smartphone koppelen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je ook gebruik maken van Google Assistent. Dit brengt één belangrijk voordeel met zich mee: je kunt spraakinstructies geven. Je hoeft alleen maar jouw lievelingslied op te noemen, waarna je dit liedje op deze koptelefoon afgespeeld krijgt. Gemak dient de mens en muziekliefhebber.

Aangenaam zitcomfort

Luister jij het liefste de nodige uurtjes op een dag naar muziek? Dan zit je niet te wachten op een koptelefoon die bijvoorbeeld aan jouw hoofd of oren gaat irriteren. Wij kunnen je één ding verzekeren: de Bose QuietComfort 35 serie II zit echt heerlijk. Dit komt onder meer doordat het een Over-ear koptelefoon betreft.

Dompel jezelf onder in puur geluid met de Bose QuietComfort 35 II 16

Wat zijn de nadelen van de Bose QuietComfort 35 serie II?

Het mag duidelijk zijn: wij zijn behoorlijk te spreken over de Bose QuietComfort 35 serie II. Zoals je eerder in deze Bose QuietComfort 35 serie II review al hebt kunnen lezen, geldt dit ook voor veel andere kopers. Desalniettemin moet je met twee kleine nadelen rekening houden.

Het is niet de goedkoopste koptelefoon

Voor de Bose QuietComfort 35 serie II betaal je relatief veel geld. Hoeveel je precies moet betalen, vertellen we graag hieronder. We kunnen nu alleen concluderen dat deze koptelefoon prijziger is dan vergelijkbare varianten.

Geen automatische uitschakeling

Nadat je van jouw lievelingsmuziek hebt genoten, moet je deze koptelefoon handmatig uitzetten. Het zou in onze ogen een stuk handiger zijn geweest als Bose voor een automatische uitschakeling had gezorgd.

Wat kost de Bose QuietComfort 35 serie II?

Zoals we hierboven al aangegeven hebben, is de Bose QuietComfort 35 serie II niet voordelig. Voor deze koptelefoon kun je rekening houden met een bedrag van pakweg 350 euro. Wel is het advies om aanbiedingen in de gaten te houden; de Bose QuietComfort 35 serie II wordt af en toe met een flinke korting aangeboden.

Is de Bose QuietComfort 35 serie II aan te raden?

Al met al zijn wij enthousiast over deze koptelefoon. De noise cancelling functie is subliem, terwijl ook het design en de geluidskwaliteit volledig naar wens zijn. Het enige waar je goed rekening mee moet houden, is het forse prijskaartje. Als je bereid bent om relatief veel geld uit te geven, is dit echt de beste noise cancelling koptelefoon!

Conclusie

Al met al zijn wij enthousiast over deze koptelefoon. De noise cancelling functie is subliem, terwijl ook het design en de geluidskwaliteit volledig naar wens zijn.

8
Voordelen
Batterijduur van 20 uur Tof design Waanzinnig geluid Drie niveaus noise cancelling Met en zonder kabel te gebruiken Koppeling met smartphone Comfortabel
Nadelen
Niet de goedkoopste koptelefoon Geen automatische uitschakeling
  • Review8

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.