Keramische Magic Brush voor Lang/Kort/Stijl/Krullen
8
Saved Read later
Deel dit bericht

LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel review

Besteed jij het liefste zo min mogelijk tijd aan het doen van jouw haren? Wil je echter wel dat jouw haren netjes in model komen? Dan is de aanschaf van een föhnborstel aan te raden. Met een föhnborstel vang je eigenlijk twee vliegen in een klap. Is dat ook het geval als je voor de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond kiest? Je gaat het lezen in deze LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond review.

In deze review zoomen wij volledig in op deze föhnborstel. We kijken naar onder meer de specificaties, de voordelen en de nadelen. Tot slot vind je in deze review ook nog het prijskaartje én ons eindoordeel over deze föhnborstel.

Specificaties LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel

Wil je graag een föhnborstel aanschaffen? Dan is dat het belangrijk om een goede vergelijking te maken. Aangezien je niet dagelijks een föhnborstel aanschaft, helpen wij je graag een handje met de zoektocht. Zo kunnen wij je adviseren om altijd naar de specificaties van een föhnborstel te kijken. In onderstaande lijst vind je de specificaties van de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond:

 • Technologie: Ionentechnologie
 • Warmte-elementen: Keramische
 • Afmetingen: 42 x 10 x 92 cm
 • Gewicht: 665 gram
 • Aantal blaasstanden: 3 stuks
 • Vermogen: 1000W
 • Lengte van kabel: 2 meter
 • Breedte van de kop: 11 centimeter

Wat deze specs ons laten zien? Onder meer dat dit echt een hele interessante föhnborstel is. Zeker als we ook het gunstige prijskaartje in ogenschouw nemen.

Wat zijn de voordelen van de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond?

Toen wij deze föhnborstel uit mochten proberen, waren wij enthousiast. Wij merkten namelijk al snel op deze föhnborstel het nodige te bieden heeft. Ten opzichte van duurdere varianten is deze variant zelfs op sommige gebieden oppermachtig. Dát is aan onder meer de volgende voordelen te danken:

Drie blaasstanden

In onze ogen is het ideaal dat je uit drie blaasstanden kunt kiezen. Het gaat hierbij om de volgende drie standen:

 • LOW: dit betreft een hoge snelheid met een lage temperatuur
 • MEDIUM: dit betreft een lage snelheid met een medium temperatuur
 • HIGH: dit betreft een hoge snelheid met een hoge temperatuur

Dankzij deze blaasstanden kun je altijd wel een geschikte blaasstand vinden. Dit aanbod van blaasstanden heeft nóg een voordeel; deze föhnborstel is voor nagenoeg alle types haar geschikt.

Fijn snoer

Ook over het snoer van deze föhnborstel zijn wij te spreken. Zo is het ideaal dat het snoer 2 meter lang is; in badkamers zit immers niet altijd in de buurt een stopcontact. Verder is het onwijs handig dat dit snoer voor 360 graden mee draait. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat het snoer in de knoop raakt.

Je brengt snel en duurzaam jouw haren in model

Met de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond doe je echt op een snelle manier jouw haren. Dit is vooral te danken aan het feit dat de föhnborstel de werking van drie apparaten overneemt:

 • Föhn
 • Krulborstel
 • Stijltang

Binnen de kortste keren zit jouw haar in het gewenste model. Dit blijft vervolgens ook een tijdje; dankzij de keramische coating blijft jouw haar geweldig in model zitten. Bovendien worden jouw haren hiermee beschermd tegen de hitte; extreme hitte is namelijk schadelijk voor het haar.

Makkelijke bediening

Wil je graag even snel jouw haar in model brengen? Met de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond behoort dat tot de mogelijkheid. Met dank aan het hierboven genoemde voordeel, maar ook met dank aan de makkelijke bediening. Deze bediening is met name te danken aan het handvat. Zoals je op de foto kunt zien, kun je jouw hand ergonomisch om dit handvat heen sluiten. Daardoor ben je in staat om de föhnborstel op een makkelijke manier te bedienen!

Ionentechnologie

Tot slot is ook de aanwezigheid van de ionentechnologie ideaal. Dankzij deze technologie hoef je niet bang te zijn voor statisch haar of voor pluizend haar. Je brengt je haar echt direct in het gewenste model.

Wat zijn de nadelen van de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond?

Bij Bol.com viel ons iets op; 320 kopers hebben hun beoordeling achtergelaten, waarvan de gemiddelde score een 4,2 is. Op een schaal van 1 tot 5 is dat op zich prima, maar het is geen overdreven score. Dat deed ons vermoeden dat deze föhnborstel ook enkele nadelen met zich mee brengt. Toen wij dit apparaat mochten gebruiken, liepen wij inderdaad tegen enkele nadelen aan.

Niet geschikt voor kortere kapsels

Deze föhnborstel is absoluut niet geschikt voor kortere kapsels. Dit is puur te wijten aan de breedte van de borstel; maar liefst 11 centimeter. Door deze breedte kun je deze föhnborstel eigenlijk alleen voor middellang tot lang haar gebruiken.

De borstel zelf draait niet

Wil je jouw haren krullen met deze föhnborstel? Dan is het goed om te weten dat de borstel zelf niet draait. Nee, je moet het apparaat zelf draaien, waarmee je alsnog krullen weet te creëren. Het zou echter makkelijker zijn als de borstel zelf zou draaien.

Iets te groot

In onze ogen is de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond ook aan de grote kant. Door de forse afmetingen neem je deze föhnborstel niet zomaar op reis mee. Dit is iets om goed rekening mee te houden.

Wat kost de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond?

Ben jij overtuigd geraakt door deze LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond review? Dan is het goed om te weten dat dit ook niet de duurste föhnborstel is. Voor deze borstel betaal je een bedrag van pakweg 60 euro. Het is echter lonend om de aanbiedingen in de gaten te houden. Deze föhnborstel wordt regelmaat met bijvoorbeeld 50% korting aangeboden.

Is de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond aan te raden?

Ben je op zoek naar een betaalbare, duurzame en fijne föhnborstel? Dan is deze variant van LifeGoods zeker aan te raden. Deze föhnborstel werkt prettig, is van een prima kwaliteit en is ook voordelig geprijsd. Bovendien worden jouw haren op de perfecte manier ‘bewerkt’; je hoeft niet bang te zijn voor bijvoorbeeld beschadigd haar. Al met al dus een prima aankoop voor veel vrouwen!

Webwinkel bezoeken >

Conclusie

Ben je op zoek naar een betaalbare, duurzame en fijne föhnborstel? Dan is deze variant van LifeGoods zeker aan te raden.

Keramische Magic Brush voor Lang/Kort/Stijl/Krullen
8
Voordelen
Drie blaasstanden Makkelijke bediening Ionentechnologie Snel en duurzaam Fijn snoer
Nadelen
Niet geschikt voor kortere kapsels De borstel zelf draait niet Aan de grote kant
 • review8
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.