Eufy by Anker Video deurbel review 13
8
Saved Read later
Deel dit bericht

Eufy by Anker Video deurbel review

Wil je je woning steeds slimmer inrichten? Dan is het fijn om te weten dat je hier meer dan voldoende mogelijkheden voor hebt. Je kunt bijvoorbeeld je gordijnen, je luchtreiniger en je stofzuiger via je smartphone bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een slimme deurbel te kiezen. Als we het over een slimme deurbel hebben, hebben we het absoluut over een Eufy deurbel.

Het merk Eufy heeft in de afgelopen jaren tal van slimme deurbellen op de markt gebracht. Al deze deurbellen beschikken over een camera, bieden handige extra’s en maken je huis een stuk slimmer. Ben je daarom op zoek naar een goede Eufy deurbel? Dan wijzen wij je graag op deze Eufy by Anker video deurbel. Dit is een uitgebreid pakket van Eufy, waarmee je niks tekort gaat komen. In deze Eufy deurbel review vertellen we je hier graag iets meer over.

Waar bestaat deze set uit?

In het aanbod van Eufy vind je tal van slimme deurbellen. Je kunt hierbij voor een losse deurbel kiezen, maar je kunt ook voor een volledige set kiezen. Mocht je voorkeur naar een volledige set uitgaan, is de Eufy by Anker video deurbel erg geschikt voor je. Deze set bestaat namelijk uit meerdere onderdelen:

 • Een slimme deurbel met camera: dit is het zwarte product dat je op de foto ziet staan. Bij dit product vallen de camera en het drukknopje direct op.
 • Basisstation: het basisstation maakt een geluid, zodra iemand op de bel drukt. Je kunt dit basisstation bijvoorbeeld in de woonkamer zetten, waardoor je de bel nooit meer hoeft te missen.
 • Extra ontvanger: in deze set tref je ook nog een extra ontvanger aan. Deze ontvanger kun je bijvoorbeeld op de bovenverdieping van je woning zetten. Zodra er op de bel gedrukt wordt, is dit ook via de extra ontvanger te horen. Erg handig!

Al met al is dit een hele uitgebreide set. Over deze uitgebreide set vertellen we je graag meer in deze uitgebreide Eufy deurbel review.

Wat zijn de voordelen van de Eufy by Anker video deurbel?

Wil je dolgraag een slimme deurbel bij je voordeur hebben? Wil je echter niet lukraak voor één van de standaard slimme deurbellen gaan? Dan is het goed dat je in deze review uitgekomen bent. In deze review laten wij je namelijk uitgebreid kennismaken met deze Eufy by Anker video deurbel.

Bekijk ook:
LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel review

Hoe we deze review hebben kunnen schrijven? Wij hebben recentelijk deze deurbel set voor een langere tijd uit mogen proberen. Deze set heeft hierdoor géén geheimen meer voor ons; we weten hierdoor precies wat de belangrijkste voors en tegens zijn. Over de belangrijkste voordelen informeren wij je graag hieronder.

Je hoort de deurbel altijd

Bij deze set valt niet alleen de camera op, maar ook het basisstation en de ontvanger. Zodra er op de bel gedrukt wordt, is dit ook via het basisstation en de ontvanger te horen. Dát betekent dat je de bel in je woning altijd hoort. Ongeacht waar je ook bent.

Bovendien bepaal je zelf waar je dit basisstation en de ontvanger neerzet. Weet je bijvoorbeeld dat je in je thuiskantoor niet altijd de deurbel hoort? Dan plaats je de ontvanger in je thuiskantoor. Mocht je in je kantoor zitten, hoor je de bel zodoende alsnog. Het basisstation en de ontvanger zijn echt hele fijne toevoegingen.

Geen abonnement of SD kaart nodig

De slimme deurbel met camera slaat alle beelden lokaal op. Dit betekent dat je voor deze deurbel geen aanvullend abonnement nodig hebt. Ook hoef je geen SD kaart aan te schaffen. Onder aan de streep levert dit veel gemak op. Overigens kan het basisstation tot 16GN aan beelden opslaan; in veel gevallen is dat meer dan voldoende.

Haarscherpe camera

Bij een slimme deurbel met camera wil je uiteraard kunnen zien wie er voor je deur staat. Met de Eufy by Anker video deurbel komt dat wel goed. De camera van deze slimme deurbel is namelijk erg goed. Zowel overdag als in het donker geniet je van haarscherp beeld. De kijkhoek is hierbij bovendien 120 graden; dat betekent dat je een groot gedeelte van je voortuin/oprit in beeld kunt brengen.

Oplaadbare batterij

Eufy heeft ervoor gekozen om deze slimme deurbel van een oplaadbare batterij te voorzien. Dit betekent dat je de deurbel op twee manieren aan kunt sluiten:

 • Op netstroom. Heb je bij je voordeur mogelijk al bedrading liggen voor de deurbel? Dan kun je deze Eufy deurbel op die bedrading aansluiten.
 • Draadloos. Je kunt er ook voor kiezen om deze Eufy deurbel volledig draadloos te gebruiken. Uiteraard moet je hierbij wel rekening houden met het feit dat je de accu af en toe op moet laden.

Prima connectiviteit

Ook over de connectiviteit van de Eufy by Anker video deurbel zijn wij erg te spreken. Je kunt deze slimme deurbel namelijk probleemloos aan je smartphone koppelen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze deurbel via bijvoorbeeld Google Assistant of Amazon Alexa te bedienen. Handig.

Prima bewegingssensor

De Eufy by Anker video deurbel beschikt over een meer dan prima bewegingssensor. Zodra iets of iemand voor de deurbel verschijnt, krijg je hier een melding van. Het mooie hierbij is dat deze Eufy deurbel onderscheid maakt tussen mensen en dieren. Als onverhoopt een kat voor je deurbel langs loopt, maakt de deurbel hier niet altijd een melding van.

Bekijk ook:
8 krachtige powerbanks uitgelicht

Wat zijn de nadelen van de Eufy by Anker video deurbel?

Spreken bovengenoemde voordelen je wel aan? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Toen wij deze slimme deurbel uit mochten porberen, werden wij zelf ook heel enthousiast. Pas na enige tijd merkten we op dat deze camera ook enkele nadelen met zich mee brengt. Over deze nadelen informeren wij je graag hieronder.

Je hebt een internetkabel nodig

Om gebruik van het basisstation te kunnen maken, moet je dit station op je router aansluiten. Dit betekent dat je een internetkabel nodig hebt om dit basisstation op de router aan te sluiten. Op zich niks mis mee, maar je bent hierdoor wel enigszins beperkt met de mogelijke plaatsing van dit basisstation.

Geheugen is niet uit te breiden

Zoals we eerder al stelden, heb je voor deze slimme deurbel geen cloud abonnement nodig. Alle beelden worden namelijk lokaal opgeslagen; deze Eufy deurbel beschikt daarvoor over een geheugen van 16 GB. Het is spijtig genoeg echter niet mogelijk om dit geheugen uit te breiden. In sommige situaties zou dat wel erg wenselijk zijn geweest.

Niet goedkoop

Voor deze gehele set betaal je relatief veel geld. Mocht je liever minder geld uit willen geven, kun je voor een minder uitgebreide set van Eufy kiezen. Zo kun je voor een variant met alleen de deurbel kiezen, maar ook voor een variant met alleen een deurbel en een ontvanger. Je hebt binnen het aanbod van Eufy in ieder geval meer dan voldoende keuze.

Wat kost de Eufy by Anker video deurbel?

Ben je door deze review overtuigd geraakt? En wil je deze uitgebreide set van Eufy daarom zo snel mogelijk aanschaffen? Dan raden wij je aan om goed de prijzen bij meerdere webshops te checken. De ervaring leert ons namelijk dat meerdere webshops wel eens met een Eufy deurbel aanbieding stunten. Dankzij zo’n aanbieding geniet je van een paar tientjes korting.

Dat is absoluut mooi meegenomen, aangezien deze set vrij prijzig is. Voor deze uitgebreide set betaal je een bedrag van ongeveer 200 euro. Dit klinkt als veel geld, maar je moet je wel het volgende realiseren:

 • Dit is een hele uitgebreide set: het is méér dan alleen een slimme deurbel.
 • De kwaliteit is geweldig: wij zijn er dan ook van overtuigd dat je jarenlang doet met deze uitgebreide set van Eufy.

Onze eindconclusie over de Eufy by Anker video deurbel

Onder aan de streep zijn wij heel erg te spreken over de Eufy by Anker video deurbel. Wij zijn te spreken over de Eufy deurbel met camera, wij zijn te spreken over het basisstation en wij zijn te spreken over de extra ontvanger.

Verder spreken de voordelen wat ons betreft voor zich. De werking is geweldig, je hebt nagenoeg nergens omkijken naar en de slimme deurbel biedt veel extra’s. De bewegingsmeldingen, de oplaadbare batterij en het lokale opslaggeheugen zijn daar enkele voorbeelden van.

Al met al kunnen wij deze set van Eufy van harte aanraden. Mocht je op zoek naar een hoogwaardige, handige en uitgebreide deurbel set zijn, is dit simpelweg één van de beste opties van dit moment. Echt een aanrader dus!

Conclusie

Je hoort de deurbel altijd Geen abonnement of SD kaart nodig Haarscherpe camera Oplaadbare batterij Prima connectiviteit Prima bewegingssensor

8
Voordelen
Je hebt een internetkabel nodig Geheugen is niet uit te breiden Niet goedkoop
Nadelen
De werking van de Ring video deurbel is geweldig, je hebt nagenoeg nergens omkijken naar en de slimme deurbel biedt veel extra’s.
 • Review8
Deel dit bericht
Read later

2 Comments

 1. Anoniem Reply

  Wat een stomme beschrijving van de voordelen, die dus allemaal nadelen zijn. En bij de nadelen worden de voordelen van de Ring video deurbel aaangrgeven. Komt lekker zorgvuldig en dus betrouwbaar over 😥😡

 2. John Reply

  RTFM
  Het basis station is ook draadloos te gebruiken. Dan is de plaatsing alleen afhankelijk van de plaats van het stopcontact.
  De netwerkkabel is alleen nodig bij installatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.