President Joe Biden scheldt verslaggever uit

0 Shares

De Amerikaanse president Joe Biden was duidelijk niet gecharmeerd van een verslaggever van Fox News. Op een vraag van de reporter noemde hij de man een “”stupid son of a bitch”. Dat werd vastgelegd op beeld en geluid, al was dat waarschijnlijk niet de bedoeling. 

De conferentie was op dat moment al voorbij, maar een verslaggever probeerde nog snel een laatste vraag te stellen aan de Amerikaanse president. De reporter vroeg aan Biden of de huidige inflatie een politiek risico kon zijn voor de komende midterm verkiezingen. De president reageert daarop sarcastisch en noemt het zelfs een voordeel. Daarna mompelt Biden “what a stupid son of a bitch”, en daarmee laat hij in ieder geval zonder enige twijfel weten hoe hij over de man denkt.

In de onderstaande video kan je de beelden van de scheldende president zien:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je over de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden?

President Joe Biden ziet er in de video er een beetje gefrustreerd uit. Dat is ook niet zo gek, want zijn presidentschap loopt de laatste tijd niet bepaald vlekkeloos. In Amerika zijn er meerdere ernstige problemen – waaronder dus de inflatie, maar ook de coronapandemie – en het lukt nog niet echt om dat aan te pakken. In de peilingen is dat ook terug te zien, en daaruit blijkt dat een meerderheid het beleid van Biden afkeurt. Daar worden weinig mensen vrolijk van.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

477
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.