Dyson Airwrap review; wat maakt de Dyson Airwrap zo speciaal? 12
9
Saved Read later
Deel dit bericht

Dyson Airwrap review; wat maakt de Dyson Airwrap zo speciaal?

Ben je op zoek naar een goede föhn? En ben je ondertussen ook op zoek naar een goede krultang? Dan kun je prima voor de Dyson Airwrap kiezen. Deze zogeheten multistyler fungeert namelijk als een föhn én als een krultang. In deze uitgebreide Dyson Airwrap review vertellen we je hier graag alles over.

Recent hebben wij het genoegen gehad om zelf de Dyson Airwrap uit te mogen proberen. Tijdens deze proefperiode hebben wij veel ervaringen en bevindingen opgedaan. Al deze ervaringen delen wij in deze review, waarbij we ook de belangrijkste feiten van deze unieke Dyson föhn benoemen.

Wat is de Dyson Airwrap precies?

Als vrouw zijnde heb je al snel aan meerdere verzorgingsproducten de behoefte. Met een goede föhn kun je na het douchen je haren droogmaken, waarna je met een goede krultang je haren in de krul kunt zetten. Mocht je liever steil haar hebben, is ook dat mogelijk met bijvoorbeeld een goede Dyson krultang.

Met de Dyson Airwrap is het echter mogelijk om van een win-winsituatie te genieten. Met dit handige apparaat kun je namelijk je haar drogen en tegelijkertijd volledig naar wens stylen. Doordat je uit meerdere opzetstukken de keuze hebt, kun je zelfs op meerdere manieren je haar stylen. Enkele voorbeelden hiervan hebben we op een rijtje voor je gezet:

  • Volumineuze krullen: mogelijk met de Dyson Airwrap in combinatie met de Airwrap opzetstukken van 40 mm. Kies je voor de Dyson Airwrap Complete? Dan zijn deze opzetstukken inbegrepen.
  • Losse krullen: mogelijk met de Dyson Airwrap in combinatie met de Airwrap opzetstukken van 40 mm. Kies je voor de Dyson Airwrap Complete? Dan zijn deze opzetstukken inbegrepen.
  • Golvend haar: mogelijk met de Dyson Airwrap in combinatie met de Airwrap opzetstukken van 40 mm. Kies je voor de Dyson Airwrap Complete? Dan zijn deze opzetstukken inbegrepen.
  • Glad en steil haar: mogelijk met de Dyson Airwrap in combinatie met de stevige en gladmakende borstel. Kies je voor de Dyson Airwrap Complete? Dan is deze borstel inbegrepen.

Zoals deze voorbeelden laten blijken, kun je heel veel kanten op met de Dyson Airwrap. Hierbij is het wel goed om te weten dat je uit meerdere modellen kunt kiezen.

Dyson Airwrap review; wat maakt de Dyson Airwrap zo speciaal? 13

Verschillende modellen van de Dyson Airwrap

  • Dyson Airwrap Complete multistyler Pruisisch blauw en koper. Wordt met 6 opzetstukken en 4 accessoires geleverd.
  • Dyson Airwrap Complete Long multistyler fuchsia. Wordt met 8 opzetstukken en 3 accessoires geleverd.
  • Dyson Airwrap Complete multistyler fuchsia. Wordt met 6 opzetstukken en 3 accessoires geleverd.

Wat voor jou de beste Dyson Airwrap is? Daarvoor is het van belang om goed je wensen op een rijtje te zetten. Op welke manier wil je precies je haar kunnen stylen? En welke opzetstukken zou je daarvoor nodig hebben? Als je dit duidelijk voor jezelf in kaart hebt gebracht, kun je gericht op zoek naar de beste Dyson Airwrap gaan.

Wat zijn de voordelen van de Dyson Airwrap?

Zoals we eerder in deze Dyson review al aangegeven hebben, mochten wij deze haardroger uitproberen. Dit hebben wij tot volle tevredenheid gedaan; we hebben snel opgemerkt dat deze Dyson föhn veel voordelen met zich mee brengt. Over de belangrijkste voordelen vertellen we je hieronder graag iets meer.

Veelzijdig

Het belangrijkste voordeel van de Airwrap is volgens ons de veelzijdigheid. Met deze föhn droog je je haar snel, terwijl je ook je haren met deze föhn kunt stylen. Je kunt je haar krullen, je kunt je haar steil maken en je kunt je haar in het gewenste model brengen.

Deze veelzijdigheid zorgt volgens ons voor een ideale föhn. Een föhn die door elke vrouw gebruikt kan worden; ook als je niet je haren wilt drogen. Ook als je alleen je haren in model wilt brengen, is dit heel goed mogelijk met de Dyson Airwrap.

Veel accessoires en opzetstukken

Heb je hierboven al de verschillende Dyson Airwrap modellen doorgenomen? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat je bij elk model meerdere accessoires meegeleverd krijgt. Met dank aan deze accessoires en opzetstukken kun je nog meer kanten met de Dyson Airwrap op.

Bijkomend voordeel: als je deze föhn aanschaft, kun je hier direct mee aan de slag. Je hoeft niet nog separaat nieuwe accessoires aan te schaffen. Nee, alle accessoires die je nodig kunt hebben, krijg je standaard meegeleverd.

Maakt gebruik van koude lucht

Wist je dat warme lucht slecht voor je kapsel is? De warme lucht kan schade aan je haren en/of hoofdhuid aanrichten, waardoor het advies is om nooit te lang achter elkaar te föhnen. Dyson heeft hier gelukkig een andere oplossing voor gevonden.

Dyson heeft er namelijk voor gezorgd dat deze föhn koude lucht gebruikt. Met dank aan deze koude lucht worden je haren snel gedroogd én blijven je haren in perfecte conditie. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat hete lucht je haren beschadigd. De Dyson Airwrap maakt immers géén gebruik van warme lucht.

Voor nagenoeg elk haartype geschikt

Heb je dun haar? Heb je dik haar? Heb je vettig haar? Heb je pluizig haar? Heb je krullend haar? Of heb je steil haar? In de basis maakt het niet uit wat voor haar je hebt. Je kunt voor nagenoeg elk haartype namelijk gebruik van de Dyson Airwrap maken. Ook dit is wat ons betreft één van de voorbeelden van de veelzijdigheid van dit handige apparaat.

Maakt gebruik van het unieke coanda-effect

Bij de Dyson Airwrap heeft Dyson voor een digitale V-9 motor gekozen. Deze motor is duurzaam, is van een sublieme kwaliteit en maakt gebruik van een uniek verschijnsel. Het gaat hierbij om het zogeheten coanda-effect. Dit betekent concreet het volgende: haar wordt naar het opzetstuk getrokken en hier vervolgens automatisch omheen gewikkeld. Dit zorgt ervoor dat het föhnen c.q. stylen van je haren alleen maar makkelijker gaat!

Wat zijn de nadelen van de Dyson Airwrap?

Toen wij de Dyson Airwrap uit mochten proberen, werden wij heel enthousiast. De veelzijdigheid, de sublieme werking en de techniek spreekt ons heel erg aan. Tegelijkertijd zijn wij ook tegen enkele kleine nadelen aangelopen. De belangrijkste voordelen bespreken we hieronder.

Vrij prijzig

Het is een feit dat de Dyson Airwrap behoorlijk duur is. Ten opzichte van bijvoorbeeld andere föhns of krul- en stijltangen betaal je voor de Dyson Airwrap echt heel veel geld. Over het prijskaartje vertellen we je hieronder graag iets meer.

Niet ideaal voor lange haren

Heb je prachtige lange lokken? Dan is de Dyson Airwrap niet het meest ideale apparaat voor je. Dit apparaat bewerkt namelijk lok voor lok. Mocht je lange haren hebben, kost het drogen en stylen van je haar hierdoor bijzonder veel tijd. Mogelijk zelfs té veel tijd; grote kans dat je die tijd in de ochtend niet hebt.

Onze eindconclusie over de Dyson Airwrap

Over de Dyson Airwrap zijn voor 95% heel erg enthousiast. Deze föhn droogt je haren perfect, deze stijltang zorgt voor een perfecte styling van je haren en deze krultang zorgt voor de perfecte krul in je haren. Zoals je kunt lezen, zijn wij vooral over de veelzijdigheid van dit apparaat te spreken. Iets wat ook te danken is aan de meegeleverde opzetstukken en accessoires.

Iets waar wij minder te spreken over zijn, is het prijskaartje. Ruim 500 euro – of zelfs nog meer – voor een föhn/krultang/stijltang uitgeven, is waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd. Dit is dan ook precies de 5% waar wij niet over te spreken zijn.

Onder aan de streep kunnen wij de Dyson Airwrap wel aanraden. Mocht je het bedrag geen probleem vinden, ga je simpelweg geen beter apparaat vinden. Met de Dyson Airwrap Complete zorg je dagelijks voor een perfect kapsel.

Wil je inspiratie op doen voor je nieuwe kapsel(s)? En wil je weten hoe je dit met de Dyson Airwrap kunt doen? In onderstaande video van Dyson vind je hier allerlei handige tips voor:

Conclusie

De Dyson Airwrap is een veelzijdige haarstyler met een stevig prijskaartje maar wel kwaliteit die je verwacht van Dyson.

9
Voordelen
Veelzijdig Veel accessoires Maakt gebruik van koude lucht Geschikt voor nagenoeg elk haartype
Nadelen
Prijzig Niet ideaal voor lange haren
  • Review9
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.