Ziet een KLM-piloot ze vliegen? 12
Ziet een KLM-piloot ze vliegen?
Saved Read later
Deel dit bericht

Ziet een KLM-piloot ze vliegen?

Het is een beetje raar nieuws maar toch moeten we deze KLM-piloot geloven. De gezagvoerder van het Nederlandse toestel zag boven Canada iets bijzonders gebeuren. Iets waardoor hij zijn ogen niet kon geloven. De KLM-piloot liet weten aan de autoriteiten dat hij een ufo had gespot.

De gezagvoerder heeft melding gemaakt van een vallend object. Hij deed dit omdat hij bang was dat het object een gevaar zou kunnen vormen, laat een woordvoerster van KLM weten. Deze dame reageert omdat de Canadese media over dit voorval spreekt. De melding staat op een site van de Canadese overheid. Men heeft in Canada het Cadors-systeem. Hierin worden vreemde voorvallen opgeschreven en bewaard.

Een vreemd incident 

Op 30 juli hebben twee vliegtuigen melding gemaakt van een raar incident. Dit gebeurde bij de Atlantische Oceaan in de nacht rond twee uur ’s nachts. Het ene vliegtuig was een legervliegtuig uit Canada wat op weg was naar Duitsland. Het andere vliegtuig was een KLM-vlucht die op weg was van Boston naar Schiphol.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

De twee rapporteerden beiden dat ze een helder, groen object zagen. Het begaf zich in een wolk waarna het uit het zicht verdween volgens de notities. Was het een meteoor? Misschien een raket, weerballon? Was het een ufo?

De woordvoerster van de KLM zegt dat ze geen idee heeft wat het was. De gezagvoerder heeft de melding gemaakt uit een soort van plichtsbesef. Zeker niet omdat hij het idee had dat hij marsmannetjes had gezien.

Ufo’s zijn helemaal hot

De afgelopen tijd verschijnt er vaak in het nieuws dat men ufo’s heeft gezien. In juni 2020 kwam het Amerikaans ministerie van Defensie met een uitgebreid rapport over deze unidentified flying objects. Men heeft 143 meldingen gekregen van mensen dat zij dingen zagen vliegen waarvan men niet weet wat het was. Deze meldingen zijn sinds 2004 opgenomen in het rapport. De inlichtingendiensten erkennen dat er te weinig informatie is om met een verklaring te komen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Ufo’s die technologisch onmogelijke dingen uithalen

De waarnemingen van onverklaarbare, vliegende objecten nam de laatste tijd toe. Het is vreemd dat deze vliegende objecten dingen kunnen uithalen die wij technologisch niet voor mogelijk houden. Er zijn objecten gezien die keihard tegen de wind in vlogen, het water in doken en met een ongekende kracht konden versnellen. Men weet niet wat het is maar sluit niet uit dat de vliegende objecten een buitenaardse oorsprong kunnen hebben.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.