Ufo’s in Amerikaans luchtruim gespot 14
Ufo’s in Amerikaans luchtruim gespot
Saved Read later
Deel dit bericht

Ufo’s in Amerikaans luchtruim gespot

In Amerika breken de veiligheidsdiensten zich het hoofd. Zijn er ufo’s in het Amerikaanse luchtruim geweest? Zijn het spionnen of luchtspiegelingen? Moet men zich zorgen maken voor de nationale veiligheid? Binnenkort komt er een rapport naar buiten over ufo’s die zich bevonden in het Amerikaanse luchtruim.

In de afgelopen jaren zijn er allerlei meldingen geweest over vliegende objecten. Ze werden lange tijd niet serieus genomen, maar sinds een paar jaar neemt de Amerikaanse overheid de verschijnselen serieus en doet men er ook onderzoek naar. Luitenant-kolonel Dietrich vloog in haar Super Hornet FA/18 straaljager toen zijn een “vliegend ding” zag in de vorm van een grote tic tac. Zij heeft het fenomeen op video opgenomen en de film aan het Pentagon overgedragen. De beelden werden officieel door het Pentagon vrijgegeven vorig jaar.

Ministerie van Defensie neemt waarnemingen serieus

Dietrich was op oefenmissie toen zij het vliegende object plots in haar vizier kreeg. Het is ook een plicht dingen te melden als je die ziet, zegt Dietrich. Je mag dit niet verzwijgen. Ze kon ook niet anders dan het melden want iedereen had mee kunnen genieten van haar enthousiaste kreten en alles kunnen horen op de radio van de luchtverkeersleiding. Het ministerie van Defensie nam haar waarnemingen serieus. Het Pentagon vroeg haar meerdere malen om te komen kijken naar opnames die gemaakt waren door anderen in het luchtruim, met de vraag of zij iets herkende in de objecten die op de beelden stonden.

Bekijk ook:
De spreidingswet in Nederland komt eraan, maar hoe zit dat met de rest van Europa?

In Nevada bevindt zich Area 51 waar een militaire testbasis gestationeerd is. Het staat bekend als het epicentrum van wilde complottheorieën. Er zouden daar veel ufo’s in het luchtruim gezien zijn. Men neemt al jaren de meldingen serieus maar is er nooit mee naar buiten gekomen, tot nu.

Rapport van Pentagon

Er moet onderzoek komen om uit te vinden waar we mee te maken hebben, zegt Dietrich. Het kan gaan om een geavanceerd vliegtuig van een tegenstander of een natuurlijk fenomeen. Het zou het fijnst zijn als er een rationele verklaring voor is. Wellicht komt het door lichtinval in de camera van de straaljager of is er een onopgemerkte beschadiging aan de apparatuur.

Er zijn nieuwe richtlijnen over hoe piloten de meldingen moeten rapporteren als zij een ongeïdentificeerd vliegtuig waarnemen. Binnenkort komt het rapport van het Pentagon. We moeten afwachten wat daarin staat. Het is wel bijzonder spannend, besluit Dietrich haar verhaal

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.