waylon shirtless
Saved Read later
Deel dit bericht

Waylon gaat shirtless voor body positivity

Waar eerst Linda de Mol en Miljuschka Witzenhausen foto's lieten zien van hun lichaam, deelt nu ook Waylon een foto in zijn strijd voor body positivity: ook voor mannen. De zanger heeft vandaag op Instagram een foto geplaatst van zijn ontblote bovenlichaam.

Body positivity

Eerst kregen we Miljuschka Witzenhausen te zien die op Instagram eerlijke foto's deelde. Geen fotoshop, gewoon puur natuur. Je zag op een natuurlijke manier gewoon een vetrol hier en daar in combinatie met wat striae. Volkomen normaal. Daarna volgde Linde de Mol. Zij stond eigenlijk nooit op vakantiekiekjes omdat zij zich niet fijn voelde over haar lichaam in badkleding. Juist daarom besloot zij in zwemkledij op de cover van haar eigen blad te staan.

Waylon shirtless

Nu is het de beurt aan Waylon. Hij sluit zich volledig aan bij de beweging, maar dan wel voor mannen. Op Instagram heeft hij een foto geplaatst waar hij onder geschreven heeft dat hij nooit intensief heeft gesport, alle drugs heeft gebruikt, veel heeft gedronken en nog meer heeft gegeten. Ook is hij inmiddels te lui om voor een sixpack te gaan. Toch vindt hij het niet erg. Hij baalt af en toe wel als hij in de spiegel kijkt, maar zijn hoofd is sterker dan zijn lichaam en daarom kan hij alles wat hij wilt.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.