Vuurwerkverbod op knalvuurwerk en vuurpijlen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vuurwerkverbod op knalvuurwerk en vuurpijlen

Het vuurwerkverbod waar eerder dit jaar al het een en ander over te doen was, gaat er dit jaar al komen. Het vuurwerkverbod zal dit jaar nog niet in zijn geheel gelden. In ieder geval zal de Nederlandse consument geen vuurpijlen en knalvuurwerk meer mogen afsteken tijdens de komende jaarwisseling.

Alleen beperkt siervuurwerk

Het komende jaar zullen we dus alleen nog een beperkte hoeveelheid siervuurwerk kunnen kopen. Het verbod heeft namelijk invloed op al het knalvuurwerk. Het zal wel mogelijk zijn om dit jaar fonteinen, geselecteerde sierpotten en grondbloemen af te steken. Deze zullen niet worden verboden in eerste instantie. Daarnaast is er natuurlijk ook het F1-vuurwerk. Vuurwerk dat het hele jaar door verkocht mag worden. Je kunt hierbij onder andere denken aan sterretjes en knalerwten.

Grote gevolgen vuurwerkverkopers

Natuurlijk is het goed dat de overheid optreedt tegen het vuurwerk. Zelfs de belangenvereniging Pyrotechniek Nederlands staat achter de beslissing van de Tweede Kamer. Echter vinden ze het wel erg snel gaan en moeten we de financiële gevolgen voor de verkopers niet onderschatten.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.