in ,

Volgend seizoen ook avondduel Eredivisie

Donderdagavond wordt een definitief besluit genomen

voetbal zondagavond

Donderdag gaat er in een algemene vergadering besproken worden of clubs definitief op zondagavond zullen voetballen. Het is de bedoeling dat dit vanaf volgend seizoen voor het eerst in de historie van de eredivisie zal gebeuren.

Zondagavond voetbal

Een speelronde in de eredivisie moet zo goed mogelijk uitgesmeerd worden, en daar zou dit voorstel bij moeten helpen. Het wordt mede gedaan om FOX Sports tegemoet te komen. Het voetbalseizoen is natuurlijk vroegtijdig beëindigd, waardoor veel abonnees afgehaakt zijn. Door veel aanvangstijden te hanteren zou de tv-kijker bediend worden.

Het is al bekend gemaakt dat er in de eerste seizoenshelft geen publiek aanwezig zal zijn in de stadions, de tv uitzendingen zijn dus de enige manier om voorlopig mee te kijken. De maandagavond houden ze in principe vrij voor de Keuken Kampioen Divisie.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gezonken stad volgend jaar te bezoeken

Slim: bedrijven creëren online kantoren tegen eenzaamheid