voetbal zondagavond
Saved Read later
Deel dit bericht

Volgend seizoen ook avondduel Eredivisie

Donderdag gaat er in een algemene vergadering besproken worden of clubs definitief op zondagavond zullen voetballen. Het is de bedoeling dat dit vanaf volgend seizoen voor het eerst in de historie van de eredivisie zal gebeuren.

Zondagavond voetbal

Een speelronde in de eredivisie moet zo goed mogelijk uitgesmeerd worden, en daar zou dit voorstel bij moeten helpen. Het wordt mede gedaan om FOX Sports tegemoet te komen. Het voetbalseizoen is natuurlijk vroegtijdig beëindigd, waardoor veel abonnees afgehaakt zijn. Door veel aanvangstijden te hanteren zou de tv-kijker bediend worden.

Het is al bekend gemaakt dat er in de eerste seizoenshelft geen publiek aanwezig zal zijn in de stadions, de tv uitzendingen zijn dus de enige manier om voorlopig mee te kijken. De maandagavond houden ze in principe vrij voor de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk ook:
Top 20 meest waardevolle voetbalclubs

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.