Tientallen puppy's gestikt na transport in kooien in vliegtuig 13
azeitler/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Tientallen puppy’s gestikt na transport in kooien in vliegtuig

Een vlucht van Kiev naar Toronto is in een drama geëindigd. Tientallen puppy's hebben de vlucht niet overleefd nadat zij opeengepakt zaten in kooien. Ooggetuigen noemen de manier van transport schandalig. 

Puppy's dood na transport

De overheid van Canada is een onderzoek gestart naar de dood van de puppy's. Ze werden op de luchthaven van Toronto ontdekt in het laadruim van een Boeing. Het was de bedoeling dat de hondjes in Canada verkocht werden. In totaal zaten er ruim 500 puppy's in het laadruim, opeengestapeld in een 300-tal kooien. De temperatuur bij het inladen was ook nog eens bijna 30 graden. Sommige kooien waren ook omhuld met plastic.

Uitladen in Canada

Toen de honden uitgeladen werden in Canada bleek dat veel hondjes uitgedroogd of ziek waren. Tevens zijn er ook 38 puppy's overleden. De dode puppy's werden in vuilniszakken gedumpt op de luchthaven.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.