mishandelde hond middelburg
© Facebook Dierenwelzijn Walcheren
Saved Read later
Deel dit bericht

Schokkende beelden: hond met ingeslagen kop gevonden in kanaal Middelburg

Een gruwelijk verhaal uit het Zeeuwse Middelburg. Een week geleden werd er een zwaar mishandelde hond gevonden in een kanaal met een ingeslagen kop. Er wordt gezocht naar getuigen of mensen die weten wie de eigenaar van de hond is.

LET OP: Dit artikel bevat een schokkende foto. Dit kan helpen bij de opsporing van de eigenaar.

Zwaar mishandeld

Het gaat om een staffordshireterriër, of mogelijk een kruising hiervan. De hond was verpakt in een blauwe vuilniszak terwijl de kop verborgen was in een jutezak. Stichting Dierenwelzijn Walcheren is woest, maar bovenal geschokt dat iemand dit zou doen. Vermoedelijk is de hond eerst een jutezak omgedaan, waarna hij doodgeslagen is. Daarna is hij in het water gegooid. Het geslacht van de hond is onbekend.

Identiteit onbekend

De hond is tot nu toe nog niet geïdentificeerd, en de eigenaar heeft zich ook nog niet gemeld. De hond heeft wel een chip. Deze is in Terneuzen aangebracht na 21 juni 2018, maar de chip is niet geregistreerd. De politie heeft eerst een eigen onderzoek gedaan, vandaar dat het nieuws wat later naar buiten is gekomen. Helaas heeft de politie niets kunnen vinden, vandaar dat de burgers nu om hulp gevraagd wordt.

Wie meer weet over deze gebeurtenis, of een idee heeft van wie de hond is, wordt verzocht om contact op te nemen via informatie@dierenwelzijnwalcheren.nl

ingeslagen kop

© Facebook Dierenwelzijn Walcheren

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.