in ,

AngryAngry sadsad

Schokkende beelden: hond met ingeslagen kop gevonden in kanaal Middelburg

De politie is op zoek naar mensen met meer informatie

mishandelde hond middelburg
© Facebook Dierenwelzijn Walcheren

Een gruwelijk verhaal uit het Zeeuwse Middelburg. Een week geleden werd er een zwaar mishandelde hond gevonden in een kanaal met een ingeslagen kop. Er wordt gezocht naar getuigen of mensen die weten wie de eigenaar van de hond is.

LET OP: Dit artikel bevat een schokkende foto. Dit kan helpen bij de opsporing van de eigenaar.

Zwaar mishandeld

Het gaat om een staffordshireterriër, of mogelijk een kruising hiervan. De hond was verpakt in een blauwe vuilniszak terwijl de kop verborgen was in een jutezak. Stichting Dierenwelzijn Walcheren is woest, maar bovenal geschokt dat iemand dit zou doen. Vermoedelijk is de hond eerst een jutezak omgedaan, waarna hij doodgeslagen is. Daarna is hij in het water gegooid. Het geslacht van de hond is onbekend.

Identiteit onbekend

De hond is tot nu toe nog niet geïdentificeerd, en de eigenaar heeft zich ook nog niet gemeld. De hond heeft wel een chip. Deze is in Terneuzen aangebracht na 21 juni 2018, maar de chip is niet geregistreerd. De politie heeft eerst een eigen onderzoek gedaan, vandaar dat het nieuws wat later naar buiten is gekomen. Helaas heeft de politie niets kunnen vinden, vandaar dat de burgers nu om hulp gevraagd wordt.

Bekijk ook:
Video: Krokodil vecht met kudde nijlpaarden

Wie meer weet over deze gebeurtenis, of een idee heeft van wie de hond is, wordt verzocht om contact op te nemen via informatie@dierenwelzijnwalcheren.nl

ingeslagen kop
© Facebook Dierenwelzijn Walcheren

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Beleggen razend populair onder jongeren: waarom nu instappen?

      april zonuren

      Meest zonnige april sinds begin metingen