gestolen puppy's gevonden
Saved Read later
Deel dit bericht

Gestolen puppy’s gevonden, moederhond met grof geweld vermoord

Vorige week kregen we het trieste nieuws dat een moederhond vermoord was, en haar tien puppy's gestolen. Gisteravond hebben we toch nog een lichtpuntje mogen meemaken, de puppy's zijn namelijk gevonden!

Gestolen puppy's gevonden

De tien gestolen puppy's zijn teruggevonden in een woning in de gemeente Heusden, een kleine 50 kilometer vanaf Beers. De politie heeft dankzij een aantal goede tips de puppy's kunnen vinden. De puppy's leken gelukkig in goede gezondheid en waren erg energiek. De politie heeft ze in beslag genomen en de eigenaar heeft ze weer opgehaald. De dierenarts zal de puppy's vandaag nogmaals controleren. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de zaak, en er is een verdachte in beeld.

Bekijk ook:
Wat weet jij van honden? Test het in deze honden quiz!

Moederhond vermoord

Eerder deze week kwam het verschrikkelijke nieuws dat moederhond Luna, 3 jaar oud, met grof geweld was vermoord. De eigenaresse weet nog steeds niet wat de aanleiding was tot het vermoorden en stelen van de honden. De puppy's waren nog niet gechipt. Een woordvoerder van de Hondenbescherming laat weten dat illegale hondenhandelaren niet altijd honden stelen om ze daarna weer van de hand te doen.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.