gestolen puppy's gevonden

Gestolen puppy’s gevonden, moederhond met grof geweld vermoord

0 Shares

Vorige week kregen we het trieste nieuws dat een moederhond vermoord was, en haar tien puppy’s gestolen. Gisteravond hebben we toch nog een lichtpuntje mogen meemaken, de puppy’s zijn namelijk gevonden!

Gestolen puppy’s gevonden

De tien gestolen puppy’s zijn teruggevonden in een woning in de gemeente Heusden, een kleine 50 kilometer vanaf Beers. De politie heeft dankzij een aantal goede tips de puppy’s kunnen vinden. De puppy’s leken gelukkig in goede gezondheid en waren erg energiek. De politie heeft ze in beslag genomen en de eigenaar heeft ze weer opgehaald. De dierenarts zal de puppy’s vandaag nogmaals controleren. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de zaak, en er is een verdachte in beeld.

Moederhond vermoord

Eerder deze week kwam het verschrikkelijke nieuws dat moederhond Luna, 3 jaar oud, met grof geweld was vermoord. De eigenaresse weet nog steeds niet wat de aanleiding was tot het vermoorden en stelen van de honden. De puppy’s waren nog niet gechipt. Een woordvoerder van de Hondenbescherming laat weten dat illegale hondenhandelaren niet altijd honden stelen om ze daarna weer van de hand te doen.

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

One Comment

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.