in ,

NiceNice

Gestolen puppy’s gevonden, moederhond met grof geweld vermoord

De puppy’s lijken in goede gezondheid

gestolen puppy's gevonden

Vorige week kregen we het trieste nieuws dat een moederhond vermoord was, en haar tien puppy’s gestolen. Gisteravond hebben we toch nog een lichtpuntje mogen meemaken, de puppy’s zijn namelijk gevonden!

Gestolen puppy’s gevonden

De tien gestolen puppy’s zijn teruggevonden in een woning in de gemeente Heusden, een kleine 50 kilometer vanaf Beers. De politie heeft dankzij een aantal goede tips de puppy’s kunnen vinden. De puppy’s leken gelukkig in goede gezondheid en waren erg energiek. De politie heeft ze in beslag genomen en de eigenaar heeft ze weer opgehaald. De dierenarts zal de puppy’s vandaag nogmaals controleren. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de zaak, en er is een verdachte in beeld.

Moederhond vermoord

Eerder deze week kwam het verschrikkelijke nieuws dat moederhond Luna, 3 jaar oud, met grof geweld was vermoord. De eigenaresse weet nog steeds niet wat de aanleiding was tot het vermoorden en stelen van de honden. De puppy’s waren nog niet gechipt. Een woordvoerder van de Hondenbescherming laat weten dat illegale hondenhandelaren niet altijd honden stelen om ze daarna weer van de hand te doen.

 

Bekijk ook:

Een Reactie

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Corona pandemie duurt waarschijnlijk twee jaar

Recessie door coronavirus

De grootste recessie ooit staat voor de deur