village people trump

The Village People vraagt Donald Trump niet meer hun muziek te gebruiken

0 Shares

Er worden allerlei emoties losgemaakt in de Verenigde Staten, ook bij artiesten. Victor Willis, de zanger van the Village People, heeft op social media gevraagd aan Trump om niet meer hun muziek te gebruiken bij politieke bijeenkomsten. 

Victor Willis boos op Trump

De aanleiding voor de vraag is de inzet van Amerikaanse soldaten tegen mensen die demonstreren tegen raciale ongelijkheid. Victor Willis had hier dan ook het een en ander over te zeggen op Twitter. Hij liet onder andere weten dat het niet gek is om te denken dat Trump vóór de volgende verkiezingen al weg is als hij het leger blijft inzetten tegen Amerikaanse burgers. Ook vroeg hij de president om vooral de nummers Y.M.C.A en Macho Man niet meer te draaien tijdens zijn bijeenkomsten.

Black lives matter

Afgelopen twee weken is er veel commotie rondom black lives matter naar aanleiding van het overlijden van George Floyd. De man is overleden nadat een agent minutenlang zijn knie in zijn nek had gedrukt, terwijl de man herhaaldelijk zei dat hij geen lucht kreeg.

Bekijk ook:
Wie zijn de Taliban en hoe veroverden zij Afghanistan zo snel?

Amerikaanse soldaten worden al een week lang ingezet om politieagenten te helpen de orde te houden tijdens protesten. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van traangas en rubberkogels.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.