Dwayne 'The Rock' Johnson zet vraagtekens bij aanpak Trump Black Lives Matter 13
buzzfuss/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Dwayne ‘The Rock’ Johnson zet vraagtekens bij aanpak Trump Black Lives Matter

De wereld is in rep en roer sinds de dood van George Floyd. Ook wereldberoemde sterren beginnen hun stem te laten horen, zoals Dwayne ‘The Rock' Johnson. In een filmpje van acht minuten vraagt hij zich af waar hun leider is terwijl het land op zijn knieën zit en gewoon gehoord wilt worden. Het lijkt er dus op dat hij hiermee Donald Trump bedoelt, ook al zegt hij zijn naam niet.

Black lives matter

Wereldwijd wordt de leus ‘Black Lives Matter' weer in het leven geroepen. Toch zijn er mensen die roepen dat ‘All Lives Matter', en daar heeft The rock wat over te zeggen. Hij begrijpt dat ieder leven belangrijk is, daar is hij het compleet mee eens. Maar op dit moment moet er gezegd worden dat ‘black lives matter'. Er zijn zo veel mensen die dat niet geloven, of op zijn minst dat zij niet zo veel waard zijn als blanke mensen, aldus Johnson.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Aanpak Trump

Er is vooral veel kritiek door velen op de manier waarop Trump de protesten aanpakt. Zo heeft hij bijvoorbeeld al gedreigd om het leger op de protesten af te sturen. Ook een protest wat rustig verliep heeft hij laten wegsturen zodat hij een foto kon maken met een bijbel naast een kerk. De mensen missen op dit moment een meelevende president, en dat laat The rock duidelijk merken in onderstaande video.

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.