in ,

Dwayne ‘The Rock’ Johnson zet vraagtekens bij aanpak Trump Black Lives Matter

Hij vraagt zich vooral af waar hun leider is

buzzfuss/123rf.com

De wereld is in rep en roer sinds de dood van George Floyd. Ook wereldberoemde sterren beginnen hun stem te laten horen, zoals Dwayne ‘The Rock’ Johnson. In een filmpje van acht minuten vraagt hij zich af waar hun leider is terwijl het land op zijn knieën zit en gewoon gehoord wilt worden. Het lijkt er dus op dat hij hiermee Donald Trump bedoelt, ook al zegt hij zijn naam niet.

Black lives matter

Wereldwijd wordt de leus ‘Black Lives Matter’ weer in het leven geroepen. Toch zijn er mensen die roepen dat ‘All Lives Matter’, en daar heeft The rock wat over te zeggen. Hij begrijpt dat ieder leven belangrijk is, daar is hij het compleet mee eens. Maar op dit moment moet er gezegd worden dat ‘black lives matter’. Er zijn zo veel mensen die dat niet geloven, of op zijn minst dat zij niet zo veel waard zijn als blanke mensen, aldus Johnson.

Bekijk ook:
Zaak Nicky Verstappen: Dit is de straf voor Jos B

Aanpak Trump

Er is vooral veel kritiek door velen op de manier waarop Trump de protesten aanpakt. Zo heeft hij bijvoorbeeld al gedreigd om het leger op de protesten af te sturen. Ook een protest wat rustig verliep heeft hij laten wegsturen zodat hij een foto kon maken met een bijbel naast een kerk. De mensen missen op dit moment een meelevende president, en dat laat The rock duidelijk merken in onderstaande video.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.