The Masked Singer Oudejaarsavond Special
Saved Read later
Deel dit bericht

The Masked Singer Oudejaarsavond Special: wie zaten er achter de maskers?

The Masked Singer was vandaag weer op tv met een Oudejaars Special. De karakters waren passend met de afsluiting van het jaar: vuurwerk, champagne, oliebol, sneeuwpop en een klok. Maar wie zaten er achter die maskers? En wie is de uiteindelijke winnaar geworden? Alle karakters werden vanavond ontmaskerd wat natuurlijk geweldig was voor de kijkers.

Dit artikel wordt live bijgewerkt.

Vuurwerk

Het programma begon met een korte ensemble waarna het Vuurwerk de show mocht aftrappen. Zij koos voor het liedje ‘Let's get loud' van Jennifer Lopez. Eerlijk is eerlijk, zingen kan het vuurwerk wel! Gerard schoot meteen raak met zijn vraag toen het bleek dat zij al eerder persoonlijke afspraken hadden gemaakt. Loretta wist in ieder geval zeker dat zij niet wist wie er achter het masker zat en tastte in het donker. Het bleek later niemand minder dan presentatrice Caroline Tensen te zijn.

De klok

Na het optreden van het Vuurwerk mocht de Klok zichzelf even laten horen. Dit deed hij met het liedje ‘It's a beautiful day' van Michael Bublé. Loretta wist natuurlijk gelijk al te vertellen dat zij al wist hoe laat het zou zijn als de klok bij haar in huis zou zijn. Zij wist zeker dat het Hans Klok was. Carlo was het daar echter niet mee eens, maar hield zijn antwoord nog even voor zich. De vraag van Loretta was iets te specifiek en werd daarom verworpen. Gerard vroeg zich af of de Klok ooit een duo presentatie heeft gedaan, maar dat was niet het geval. Uiteindelijk bleek John v/d Heuvel in het pak te zitten.

De Oliebol

Het liedje ‘Waterloo' van ABBA werd door niemand minder gezongen dan de Oliebol. Zowel de oliebol als de dansers waren in de winterse kleuren rood met wit gekleurd en gaven een vet optreden. Loretta en Carlo dachten het gelijk te weten en schreeuwden het gelijk uit. Gerard en Buddy zagen er echter een beetje verdwaald uit. Carlo begon met de vraag of hij ooit een kleedkamer met de oliebol heef gedeeld, maar het verassende antwoord was nee. Ze werden hierdoor gelijk van hun stuk gebracht. Gerard vroeg zich af of de oliebol ooit een hit had gescoord, maar ook dit was niet het geval. Wij vroegen ons vooral af: tebbie nou op je muil? Want het was natuurlijk Richard Groenendijk!

Bekijk ook:
Zoveel geld heeft Hamas jaarlijks beschikbaar voor de strijd tegen Israël

De Sneeuwpop

De Sneeuwpop werd vergezeld door een aantal kleurrijke dansers, maar dat weerhield de jury er niet van om de zanger gelijk te herkennen. De vrolijke sneeuwpop zong het liedje ‘Savage Love' van Jason Derulo. Hij kreeg een staande ovatie van de jury voor zijn optreden. Gerard was ‘verBAUEReerd door het optreden. Carlo vond hem maar een rare FRANS. Volgens Loretta leek de sneeuwpop van binnen heel erg op de sneeuwpop van buiten, wat we daarvan moeten maken laten we maar in het midden maar volgens Loretta ging het om de glimlach. Natuurlijk gingen de woordgrappen nog even een tijdje door. Natuurlijk wist iedereen wie er achter dit masker verstopt zat, niemand minder dan Frans Bauer.

De Champagne

We mochten van niets minder dan een versie van ‘Livin on a Prayer' van Bon Jovi. Hoewel de Champagne eruit zag alsof ze zelf ook een paar glaasjes op had, klonk het toch nog geweldig. Ook zij kreeg een staande ovatie. Bij Buddy en Gerard kwamen er heel veel namen voorbij. Om duidelijkheid te krijgen vroegen zij of de Champagne ooit medewerking heeft verleend aan The Voice, en dat bleek zo te zijn! Loretta vroeg zich af of de Champagne wel eens in het theater staat met een solo-programma, en dat bleek tien keer ja. Er kon er maar één de winnaar zijn vandaag, en dat was de Champagne. Maar wie zat er nu in het pak? Na veel speculatie kwamen we er dan eindelijk achter dat het uiteraard Edsilia Rombley was!

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

Jullie reacties

https://twitter.com/jordilang2/status/1344731752762404864

https://twitter.com/Sylvana0902/status/1344777238491901959

https://twitter.com/Sylvana0902/status/1344778631709683712

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.