koningin elizabeth gin
Pumidol Leelerdsakulvong©/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Queen Elizabeth brengt eigen gin uit

Het is geen geheim dat koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk van een glaasje gin houdt. Een voormalig chef-kok heeft al verklapt dat zij haar lunch standaard begint met een cocktail op basis van gin. Nu brengt Buckingham Palace een eigen gin uit, op basis van de ingrediënten die in de tuin van de koningin groeien.

Koningin Elizabeth gin

Koningin Elizabeth begint haar lunch standaard met een cocktail op basis van gin, Dubonnet (een aperitief gebaseerd op wijn), een schijfje citroen en een berg ijs. Blijkbaar kan de koningin zo genieten van een glaasje gin dat zij er zelf ook een op de markt brengt. De fles kan alleen verzonden worden binnen het Verenigd Koninkrijk, maar als je een keer op vakantie gaat naar het Verenigd Koninkrijk dan kun je deze ook kopen bij Windsor Castle en Palace.

Ingrediënten

De geheime ingrediënten zijn ondertussen grotendeels bekend. Er zit onder andere meidoornbessen, citroenverbena, moerbeibladeren en laurierblaadjes in de gin. De gin is te kopen via de webshop van de Royal Collection Trust. Een fles kost 40 pond, wat omgerekend zo'n 44 euro is.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.