in

Queen Elizabeth brengt eigen gin uit

Voor slechts 44 euro kun jij het ook kopen

koningin elizabeth gin
Pumidol Leelerdsakulvong©/123rf.com

Het is geen geheim dat koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk van een glaasje gin houdt. Een voormalig chef-kok heeft al verklapt dat zij haar lunch standaard begint met een cocktail op basis van gin. Nu brengt Buckingham Palace een eigen gin uit, op basis van de ingrediënten die in de tuin van de koningin groeien.

Koningin Elizabeth gin

Koningin Elizabeth begint haar lunch standaard met een cocktail op basis van gin, Dubonnet (een aperitief gebaseerd op wijn), een schijfje citroen en een berg ijs. Blijkbaar kan de koningin zo genieten van een glaasje gin dat zij er zelf ook een op de markt brengt. De fles kan alleen verzonden worden binnen het Verenigd Koninkrijk, maar als je een keer op vakantie gaat naar het Verenigd Koninkrijk dan kun je deze ook kopen bij Windsor Castle en Palace.

Ingrediënten

De geheime ingrediënten zijn ondertussen grotendeels bekend. Er zit onder andere meidoornbessen, citroenverbena, moerbeibladeren en laurierblaadjes in de gin. De gin is te kopen via de webshop van de Royal Collection Trust. Een fles kost 40 pond, wat omgerekend zo’n 44 euro is.

Bekijk ook:
Peiling: Linkse partijen willen graag samen regeren, maar wil de kiezer dat ook?

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan je verwachten voor de zorgpremie in 2021?

cryptocurrency

Cryptocurrency trading – wat is het en hoe werkt het?