koningin elizabeth gin

Queen Elizabeth brengt eigen gin uit

0 Shares

Het is geen geheim dat koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk van een glaasje gin houdt. Een voormalig chef-kok heeft al verklapt dat zij haar lunch standaard begint met een cocktail op basis van gin. Nu brengt Buckingham Palace een eigen gin uit, op basis van de ingrediënten die in de tuin van de koningin groeien.

Koningin Elizabeth gin

Koningin Elizabeth begint haar lunch standaard met een cocktail op basis van gin, Dubonnet (een aperitief gebaseerd op wijn), een schijfje citroen en een berg ijs. Blijkbaar kan de koningin zo genieten van een glaasje gin dat zij er zelf ook een op de markt brengt. De fles kan alleen verzonden worden binnen het Verenigd Koninkrijk, maar als je een keer op vakantie gaat naar het Verenigd Koninkrijk dan kun je deze ook kopen bij Windsor Castle en Palace.

Ingrediënten

De geheime ingrediënten zijn ondertussen grotendeels bekend. Er zit onder andere meidoornbessen, citroenverbena, moerbeibladeren en laurierblaadjes in de gin. De gin is te kopen via de webshop van de Royal Collection Trust. Een fles kost 40 pond, wat omgerekend zo’n 44 euro is.

Bekijk ook:
Wateroverlast in het Limburgse Valkenburg 

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.