premier league zonder publiek
coward_lion/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Premier League duels opnieuw zonder publiek

De Premier League duels zullen opnieuw zonder publiek gespeeld worden. Door de uitbraak van de ‘Britse variant' van het coronavirus mogen er geen toeschouwers meer aanwezig zijn. Eerder deze maand waren alleen in Anfield en Goodison Park nog toeschouwers toegestaan.

Premier League zonder publiek

Het verbod op bezoekers is geldig voor sportwedstrijden en andere live-evenementen als gevolg van het verhoogde besmettingsrisico in de Liverpool-regio. Twee weken geleden gingen de voetbalstadions in Londen ook al op slot door de stijgende besmettingscijfers in de Engelse hoofdstad. In Engeland zijn er sinds begin deze maand drie verschillende risicogebieden. Regio Liverpool zit op dit moment in fase 3, het hogere risicogebied. Liverpool en Everton waren de enige twee clubs die nog publiek mochten ontvangen.

Recordaantal besmettingen Premier League

Ook Tottenham Hotspur en Fulham hebben de nodige hinder ondervonden van het coronavirus. De wedstrijd die zij zouden spelen is uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Het duel van Tottenham Hotspur en Fulham was het derde Premier League-duel dat niet door kon gaan wegens een corona-uitbraak. Aston-Villa en Newcastle United werd als eerste duel in de Premier League afgelast. De wedstrijd Everton-Manchester City werd afgelopen maandag ook afgelast. Bij Manchester City heerst een corona-uitbraak. Ondanks het feit dat Gabriel Jesus en Kyle Walker rond de kerst een positieve testuitslag kregen mag City vanavond wel gewoon trainen. Er zijn vandaag geen nieuwe positieve gevallen vastgesteld.

Wereld kampioenschap darten

Voetbal is niet de enige sport waarbij belangrijke duels zonder publiek gespeeld moeten worden. Ook het WK darten wat op dit moment plaatsvind moet zonder publiek gespeeld worden. Er was één avond waarop er wel publiek bij mocht zijn, net voordat London in fase 3 terecht kwam. Sindsdien spelen de darters zonder publiek en met een geluidsbandje op de achtergrond. Dit zorgt natuurlijk voor een compleet andere sfeer, maar de spelers hebben hier niet al te veel last van. Tot nu toe zijn er nog twee Nederlanders over in het WK: Van Duijvenbode en natuurlijk Van Gerwen. Eerlijk is eerlijk, ze hebben wel moeten knokken voor hun plaats kwart finale.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.