8 Leuke cadeautjes waar je iemand écht blij mee maakt! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

8 Leuke cadeautjes waar je iemand écht blij mee maakt!

Het hele jaar door geven we cadeautjes aan vrienden, familieleden en andere bekenden en daardoor wordt het na een tijdje best lastig om nog een origineel cadeau te bedenken. Zoek jij nog inspiratie voor een mooi presentje? Dan moet je snel even verder lezen, want hieronder zetten we acht cadeautips voor je op een rij!

Tip 1: Een verzwaringsdeken

Wil je iemand een comfortabel en een relaxt gevoel geven? Dan is een verzwaarde deken precies wat je zoekt. Verzwaringsdekens voelen als eerste ontzettend lekker aan, maar schijnen daarnaast ook nog eens te helpen bij het bevorderen van je nachtrust en het tegengaan van stress. Dit is dus een perfect cadeautje om te geven, helemaal in deze onzekere en stressvolle tijden!

Tip 2: Een pot met lieve briefjes

Ben je een romanticus en wil je iemand blij maken met een boodschap die recht uit het hart komt? Dan kan je ook een grote pot vullen met allerlei briefjes met daarop lieve teksten. Dit laat zien dat je echt de tijd en moeite voor iemand wil nemen en dat kan bijna iedereen wel waarderen.

Bekijk ook:
Besparen op boodschappen: 5 tips voor vrijgezellen

8 Leuke cadeautjes waar je iemand écht blij mee maakt! 13

Tip 3: Een grappig spelletje

Veel mensen houden wel van een spelletje, dus het kan ook een leuk idee zijn om een spel cadeau te doen. Je kan voor echte favorieten gaan, zoals Ticket To Ride of Catan, maar als je wat creatiever wilt uitpakken moet je ook eens kijken naar Cards Against Humanity of Exploding Kittens.

Tip 4: Een kookboek

Koken doen we bijna allemaal wel en daarom zit je met een kookboek ook vaak goed. Het is daarbij handig dat je enigszins de kooktalenten van de ontvanger van het cadeau weet. Een beginnende chef geef je een kookboek met makkelijke recepten cadeau, en voor de Gordon Ramsay's van deze wereld kan je een boek met wat moeilijkere recepten uitzoeken.

8 Leuke cadeautjes waar je iemand écht blij mee maakt! 14

Tip 5: Een fotoboek

Moet je een cadeautje bedenken voor iemand die je al erg lang kent? Dan is het ook een leuk idee om een fotoboek te maken met foto's van jullie mooiste herinneringen samen. Dat kan je online doen met behulp van allerlei websites, maar je kan ook ouderwets aan de slag gaan met knip- en plakwerk.

Bekijk ook:
Vier trends om de seksuele gezondheid van mannen én vrouwen te verbeteren

Tip 6:  Snacks

Het geven van lekkere snacks klinkt misschien wat minder tof, maar je maakt hier toch heel wat mensen blij mee. Vul een mooi versierd mandje met allerlei lekkers en dan weet je zeker dat jouw cadeau niet weggegooid wordt. Je ontvangt bonuspunten als je alle favoriete snacks in het mandje plaatst.

8 Leuke cadeautjes waar je iemand écht blij mee maakt! 15

Tip 7: Een uitje

Je kan ook een ervaring cadeau doen door een uitje te regelen. Trakteer iemand op een etentje, een dagje naar de sauna of verzin een andere leuke activiteit.

Tip 8: Een lang uitje

Wil je echt uitpakken? Dan kan je ook een lang uitje cadeau doen? Denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg. Dat kan gewoon binnen Nederland. Zo kan je een toffe tijd beleven op een van de Waddeneilanden, Zeeland of een van de Nederlandse steden. Maar, met het vliegtuig kom je binnen een paar uur ook bij de meeste Europese hoofdsteden.

8 Leuke cadeautjes waar je iemand écht blij mee maakt! 16

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.