Obama Trump
Saved Read later
Deel dit bericht

Obama noemt aanpak coronacrisis Trump een chaotische ramp

Een paar jaar terug was Barack Obama de president van de Verenigde Staten. Hij heeft dan ook het een en ander te zeggen over de manier waarop Donald Trump nu met de crisis omgaat. Obama noemt het onder andere een ‘absoluut chaotische ramp'.

Obama over Trump

Tot nu toe heeft Obama zich altijd stil gehouden, ook toen Trump hem verweet dat hij niet genoeg voorraden zou hebben opgebouwd om een pandemie te bestrijden. Het virus heeft tot nu toe 75.000 Amerikanen van het leven beroofd. Tijdens een gesprek met 3.000 leden van de Obama Alumni Association besloot hij toch om zijn mening te uiten.

Verwijten

Hoewel Trump hem dus het een en ander verwijt, is dat andersom ook zo. Obama verwijt Trump namelijk dat een egoïstische mentaliteit nu het Witte Huis heeft overgenomen. Obama laat weten nu dan ook zo hard mogelijk campagne te gaan voeren voor Joe Biden. Obama stelt dat deze pandemie al moeilijk genoeg is voor de beste regering, maar dat het met de mentaliteit van het huidige Witte Huis simpelweg een chaotische ramp is. Hij wilt zijn uitspraken niet officieel bevestigen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.