in

Obama noemt aanpak coronacrisis Trump een chaotische ramp

Hij wilt zijn uitspraken niet officieel bevestigen

Obama Trump

Een paar jaar terug was Barack Obama de president van de Verenigde Staten. Hij heeft dan ook het een en ander te zeggen over de manier waarop Donald Trump nu met de crisis omgaat. Obama noemt het onder andere een ‘absoluut chaotische ramp’.

Obama over Trump

Tot nu toe heeft Obama zich altijd stil gehouden, ook toen Trump hem verweet dat hij niet genoeg voorraden zou hebben opgebouwd om een pandemie te bestrijden. Het virus heeft tot nu toe 75.000 Amerikanen van het leven beroofd. Tijdens een gesprek met 3.000 leden van de Obama Alumni Association besloot hij toch om zijn mening te uiten.

Verwijten

Hoewel Trump hem dus het een en ander verwijt, is dat andersom ook zo. Obama verwijt Trump namelijk dat een egoïstische mentaliteit nu het Witte Huis heeft overgenomen. Obama laat weten nu dan ook zo hard mogelijk campagne te gaan voeren voor Joe Biden. Obama stelt dat deze pandemie al moeilijk genoeg is voor de beste regering, maar dat het met de mentaliteit van het huidige Witte Huis simpelweg een chaotische ramp is. Hij wilt zijn uitspraken niet officieel bevestigen.

Bekijk ook:
Nomadland wint Oscar voor beste film

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De 12 beste games voor de Xbox

het weer vandaag

Het weer vandaag: eerst warm, daarna zware windstoten