het weer vandaag
Saved Read later
Deel dit bericht

Het weer vandaag: eerst warm, daarna zware windstoten

De afgelopen dagen hebben we heerlijk mogen genieten van het lekkere weer. Vanmiddag zal dit weer helaas weer omslaan, en blijft het een aantal dagen zo. Het KNMI waarschuwt voor zware windstoten, vooral langs de kust.

Kustprovincies

Waar het nu nog lekker weer is, en we met zijn allen lekker in de tuin gaan zitten, zal het eind van de middag voorbij zijn met de pret. Er komt dan een koude lucht vanuit het noorden, gepaard met flinke windstoten tot wel 85km/uur. De provincie die het hardst getroffen zal worden door deze windstoten is Zeeland. Toch is het landinwaarts ook goed om voor te bereiden op zware windstoten.

Het weer voor vandaag

Het begint vandaag lekker met temperaturen die oplopen tot wel 22 graden. Aan het einde van de dag zal dit teruglopen naar zo'n 13 graden, en kunnen we ook regen verwachten in enkele provincies.
De nieuwe week zal frisjes beginnen. Maandag is het vooral koud en winderig, maar in de loop van de week zal het kwik weer oplopen tot zo'n 20 graden.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.