vierdaagse app
Saved Read later
Deel dit bericht

Nijmeegse Vierdaagse gaat toch door

Hoewel de officiele Nijmeegse Vierdaagse is afgelast wegens de pandemie, kunnen deelnemers alsnog meedoen aan de wandeltocht. Er wordt een app gelanceerd door de Koninklijke Wandelbond Nederland waarmee iedereen zijn eigen Vierdaagse route kan lopen.

Vierdaagse app

Wie graag de Nijmeegse Vierdaagse zou willen lopen kan zich vanaf vandaag inschrijven voor 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Vervolgens lopen de deelnemers vanaf 21 juli tot en met 24 juli een zelfgekozen route. Die route is dan dus uitgestippeld door de Vierdaagse app. Deelnemers krijgen wel een aandenken, maar het zal dit jaar geen Vierdaagsekruisje worden.

Beweging tijdens corona

Paul Sanders van de KWBN laat weten dat het idee al vrij snel ontstond na de afgelasting van de Nijmeegse Vierdaagse. Juist nu corona om zich heen aan het grijpen is, is het belangrijk om te blijven bewegen. De KWBN is toen ook op zoek gegaan naar een veilig alternatief, en daaruit is de app gekomen. De app zal een paar dagen vóór de start van de Vierdaagse te downloaden zijn.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.