in ,

sadsad

Moederhond (3) vermoord en tien pups gestolen bij inbraak in Beers

De hobbyfokker is er kapot van en vreest dat de pups nooit meer gevonden gaan worden

puppy's gestolen

Steeds weer blijft de mensheid ons verbazen. Dit keer gaat het om een inbraak in een voormalige paardenstal in Beers. In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er tien pups gestolen, maar dat is nog niet alles. De moederhond is door de nog onbekende dader(s) om het leven gebracht. De hobbyfokker (70) is er kapot van.

Tien pups gestolen

De moeder is op een onnodige en nare manier om het leven gebracht. Waar de puppy’s op dit moment zijn is niet duidelijk, ook is er nog geen duidelijkheid of zij te koop staan of niet. De puppy’s zijn op het moment van schrijven slechts drie tot vier weken oud, en hebben hun moeder dus nog nodig. De puppy’s zijn van een boerenfox en van een Jackrusselterrier gekruist met een Duitse pinscher.

Inbraak

De inbrekers hebben nog flink wat moeite moeten doen om bij de pups te komen, het hekwerk was namelijk doorgeknipt. Rond 1 uur in de nacht werd de hobbyfokker wakker van geblaf en is hij gaan kijken. De dieren waren helaas al weg. Het enige wat hij nog aantrof was het dode lichaam van de moederhond. Voor de hobbyfokker was dit echt zijn passie, verder had hij geen hobby’s. Hij vraagt zich dan ook af wat hij nu moet gaan doen, en of de pups ooit nog gevonden worden.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

roken, drinken, snuiven in films

Wat drinken, snuiven, en roken acteurs in films en series?

jeff bezos biljonair

Jeff Bezos hard op weg om eerste biljonair ooit te worden