puppy's gestolen
Saved Read later
Deel dit bericht

Moederhond (3) vermoord en tien pups gestolen bij inbraak in Beers

Steeds weer blijft de mensheid ons verbazen. Dit keer gaat het om een inbraak in een voormalige paardenstal in Beers. In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er tien pups gestolen, maar dat is nog niet alles. De moederhond is door de nog onbekende dader(s) om het leven gebracht. De hobbyfokker (70) is er kapot van.

Tien pups gestolen

De moeder is op een onnodige en nare manier om het leven gebracht. Waar de puppy's op dit moment zijn is niet duidelijk, ook is er nog geen duidelijkheid of zij te koop staan of niet. De puppy's zijn op het moment van schrijven slechts drie tot vier weken oud, en hebben hun moeder dus nog nodig. De puppy's zijn van een boerenfox en van een Jackrusselterrier gekruist met een Duitse pinscher.

Inbraak

De inbrekers hebben nog flink wat moeite moeten doen om bij de pups te komen, het hekwerk was namelijk doorgeknipt. Rond 1 uur in de nacht werd de hobbyfokker wakker van geblaf en is hij gaan kijken. De dieren waren helaas al weg. Het enige wat hij nog aantrof was het dode lichaam van de moederhond. Voor de hobbyfokker was dit echt zijn passie, verder had hij geen hobby's. Hij vraagt zich dan ook af wat hij nu moet gaan doen, en of de pups ooit nog gevonden worden.

Bekijk ook:
Wat weet jij van honden? Test het in deze honden quiz!

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.