in ,

sadsad

Moederhond (3) vermoord en tien pups gestolen bij inbraak in Beers

De hobbyfokker is er kapot van en vreest dat de pups nooit meer gevonden gaan worden

puppy's gestolen

Steeds weer blijft de mensheid ons verbazen. Dit keer gaat het om een inbraak in een voormalige paardenstal in Beers. In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er tien pups gestolen, maar dat is nog niet alles. De moederhond is door de nog onbekende dader(s) om het leven gebracht. De hobbyfokker (70) is er kapot van.

Tien pups gestolen

De moeder is op een onnodige en nare manier om het leven gebracht. Waar de puppy’s op dit moment zijn is niet duidelijk, ook is er nog geen duidelijkheid of zij te koop staan of niet. De puppy’s zijn op het moment van schrijven slechts drie tot vier weken oud, en hebben hun moeder dus nog nodig. De puppy’s zijn van een boerenfox en van een Jackrusselterrier gekruist met een Duitse pinscher.

Inbraak

De inbrekers hebben nog flink wat moeite moeten doen om bij de pups te komen, het hekwerk was namelijk doorgeknipt. Rond 1 uur in de nacht werd de hobbyfokker wakker van geblaf en is hij gaan kijken. De dieren waren helaas al weg. Het enige wat hij nog aantrof was het dode lichaam van de moederhond. Voor de hobbyfokker was dit echt zijn passie, verder had hij geen hobby’s. Hij vraagt zich dan ook af wat hij nu moet gaan doen, en of de pups ooit nog gevonden worden.

Lees ook:
Alarm: de terror-mier rukt op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

roken, drinken, snuiven in films

Wat drinken, snuiven, en roken acteurs in films en series?

jeff bezos biljonair

Jeff Bezos hard op weg om eerste biljonair ooit te worden